AGENT GREEK

Ολυμπιακός: Τα δύο «όπλα» του Σα

Το παζάρι που αφορά τους τερματοφύλακες και (φυσικά) ο Μέντες είναι οι πραγματικοί σύμμαχοι του Πορτογάλου εν όψει του καλοκαιριού. 
Ολυμπιακός: Τα δύο «όπλα» του Σα

Το παζάρι που αφορά τους τερματοφύλακες και (φυσικά) ο Μέντες είναι οι πραγματικοί σύμμαχοι του Ζοσέ Ζα εν όψει του καλοκαιριού. 

Κούρασε αυτή η ιστορία με τον Σα. Πραγματικά όμως. Την ώρα που ο Ζόρζε Μέντες κοντεύει να συμπληρώσει 20 μέρες εσώκλειστος σε καραντίνα στο σπίτι του στην Πορτογαλία, την ώρα που με όποιον και αν μιλήσεις από ομάδες (κυρίως) της Αγγλίας και τους ανοίξεις κουβέντα για μεταγραφές, παζάρι, οτιδήποτε τέλος πάντων σχετικό, σε προσγειώνουν πολύ απότομα στην πραγματικότητα, όλη η Ευρώπη έχει επιδοθεί σε ένα σπιράλ αύξησης της αλυσίδας των ενδιαφερόμενων για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – «Μνηστήρες» για Σισέ

Για την Μπέτις και την Γουέστ Χαμ, τα έχω γράψει όταν οι άλλοι ανέλυαν ρήτρες και μανατζερικές σχέσεις. Όπως και για τις άλλες αγγλικές ομάδες.

Καμία δεν ψάχνει βασικό τερματοφύλακα, καμία δεν θα μπει στο τριπάκι, σε μ.Κ. (μετά Κορωνοϊού) εποχή να δώσει +13 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Σα. Τι όμως διατηρεί τον Πορτογάλο στο παζάρι; Η συγκυρία.

Κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης λογικά θα βγουν στην αγορά το καλοκαίρι αναζητώντας βασικούς και κορυφαίου επιπέδου τερματοφύλακες. Πιστέψτε με, δεν είναι πολλοί αυτοί. Αν δηλαδή κινηθούν (για παράδειγμα) Νόιερ, Ομπλακ, Κέπα, αυτομάτως, ανοίγουν οι διπλάσιες θέσεις για αντικατάσταση τους. Και έτσι, με το γαϊτανάκι να αυξάνεται, μπορεί κάλλιστα να φτάσουμε στον Σα.

Εδώ ακριβώς άλλωστε είναι το δεύτερο «όπλο» του Πορτογάλου: ο Μέντες δηλαδή, ο οποίος τέτοιες ακριβώς «συγκυρίες» είτε τις δημιουργεί, είτε ξέρει να τις εκμεταλλεύεται προωθώντας τους πελάτες του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τα δύο «όπλα» του Σα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.