ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντουρμισάι: «Αν είναι να βγεις από το σπίτι κάν’ το μόνο αν…» (vid)

Το δικό του μήνυμα για την κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα με τον κορονοϊό, έστειλε ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ο 23χρονος επιθετικός του Άρη κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να δίνει αίμα, αλλά και γενικότερα να τηρεί τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει ο Ντουρμισάι mέσω ενός καινοτόμου προγράμματος του υπουργείου:...
Ντουρμισάι: «Αν είναι να βγεις από το σπίτι κάν’ το μόνο αν…» (vid)

Το δικό του μήνυμα για την κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα με τον κορονοϊό, έστειλε ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ο 23χρονος επιθετικός του Άρη κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να δίνει αίμα, αλλά και γενικότερα να τηρεί τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει ο Ντουρμισάι mέσω ενός καινοτόμου προγράμματος του υπουργείου:

«Ονομάζομαι Ντουρμισάι Φιορίν και είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Άρη. Σε αυτό τον αγώνα, όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε με τις δυνάμεις που διαθέτουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 2,5 εκατομμύρια μάσκες στην Ελλάδα από την οικογένεια Καρυπίδη

Κανένας δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος σε ένα τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει ταυτόχρονα με τον κορονοϊό. Κάποιοι συνάνθρωποι μας, χρειάζονται αίμα. Αν είναι να βγεις από το σπίτι καν’το για καλό σκοπό. Καν’το για τον πατέρα, την μάνα, τον αδερφό, την αδερφή, τον φίλο, την φίλη. Καν’το για τον συνάνθρωπο σου.

Δώσε και εσύ την μάχη που μπορείς. Και να είσαι σίγουρος, σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχει ηττημένος!, κατέληξε στο όμορφο μήνυμα που έστειλε μέσω του παρακάτω βίντεο ο Φιορίν Ντουρμισάι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Διεθνής επιθετικός του @arisfc_official @fjorin_durmishaj μας προτρέπει να γίνουμε αιμοδότες και να μοιράσουμε ζωή σε όσους το έχουν ανάγκη #ziseathlitika

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ζήσε Αθλητικά (@ziseathlitika) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντουρμισάι: «Αν είναι να βγεις από το σπίτι κάν’ το μόνο αν…» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.