ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: «Υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε»

Ο υπεύθυνος των Misfits της Θύρας 7, Στάθης Σοφιανίδης, μίλησε στο Sportime για την κίνηση με τις μάσκες...
Ολυμπιακός: «Υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε»

Δεν είναι λίγες οι φορές στις οποίες έχει αποδείξει όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού πως δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος. Όπως συμβαίνει παγκοσμίως έτσι και εδώ στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι ενεργός στα κοινωνικά ζητήματα.

Όλος ο σύλλογος έχει μεγάλη κοινωνική δραστηριότητα και πάντα όποτε συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη από βοήθεια ο Ολυμπιακός δηλώνει «παρών».

Στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση οδεύει όλα αυτά τα χρόνια και η Θύρα 7. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού επίσης είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας και βοηθούν όσους το έχουν ανάγκη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μαζέψει χρήματα μέσα από διάφορες εκδηλώσεις για ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Όπως και στο Μάτι πριν από έναν χρόνο είχαν δώσει το «παρών» στην περιοχή ως εθελοντές και είχαν βοηθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Αναχώρησε ο Εμρέ Μορ, άδεια οι παίκτες, όλο το πλάνο (pic)

Έτσι και τώρα με τον κορονοϊό, η Θύρα 7 έφτιαξε 10 χιλιάδες μάσκες και τις μοίρασε σε όλη την Ελλάδα όπου υπήρχε μεγάλη ανάγκη.

Για την κίνηση αυτή μίλησε στο Sportime ο υπεύθυνος του συνδέσμου των Misfits της Θύρας 7, Στάθης Σοφιανίδης, τονίζοντας:

«Στη Θύρα 7 έχουμε αποδείξει την ευαισθησία μας σε κοινωνικά θέματα. Είμαστε κομμάτι αυτής της κοινωνίας και μάλιστα πολύ ενεργό. Είδαμε ότι υπήρχαν ανάγκες από μάσκες και η ηγεσία της Θύρας 7 δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό και είπε σε όλους μας να βοηθήσουμε!

Ήταν υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Σαν σύνδεσμος, επιλέξαμε να προσφέρουμε τις μάσκες που μας αντιστοιχούσαν στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Καλλιθέας.

Αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια και τον αγώνα που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι.

Πάντα η Θύρα 7 είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Είχαμε πάει και στο Μάτι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους. Είμαστε δίπλα και σε όποιον αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και πρόβλημα υγείας. Έτσι λειτουργούμε όλα τα χρόνια».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: «Υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.