WORLD FOOTBALL

Ολλανδία: Τέλος και με τη… βούλα στο πρωτάθλημα – Μπαίνει παύλα

Είναι πλέον επίσημο! Μετά από τηλεδιάσκεψη με όλες τις ομάδες, αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Ολλανδίας και να μην αναδειχθεί κανένας πρωταθλητής, αλλά και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα. Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη. Χωρίς πρωταθλητή για τη φετινή σεζόν θα μείνει η Eredivisie, καθώς η ομοσπονδία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι δεν θα...
Ολλανδία: Τέλος και με τη… βούλα στο πρωτάθλημα – Μπαίνει παύλα

Είναι πλέον επίσημο! Μετά από τηλεδιάσκεψη με όλες τις ομάδες, αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Ολλανδίας και να μην αναδειχθεί κανένας πρωταθλητής, αλλά και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα.

Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη. Χωρίς πρωταθλητή για τη φετινή σεζόν θα μείνει η Eredivisie, καθώς η ομοσπονδία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι δεν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και θα μπει μία παύλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολλανδία: Ο Πρωθυπουργός αποφάσισε, «τέλος οι αγώνες»!

Φυσικά όπως αποφασίστηκε, δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα, ενώ τα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα δοθούν με βάση την κατάταξης προ κορονοϊού.

Έτσι, ο Άγιαξ θα παίξει στους ομίλους του επόμενου Champions League, η Αλκμααρ στον τρίτο προκριματικό, ενώ Φέγενορντ, Αϊντχόφεν και Βίλεμ παίρνουν τα τρία εισιτήρια για το Europa League, με την Ουτρέχτη να μένει εκτός παρότι βρισκόταν στο -3 από την 5η Βίλεμ με ένα παιχνίδι λιγότερο και καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Καμπούρ και Ντε Γκράαφσχαπ που βρίσκονταν στις πρώτες δύο θέσεις της δεύτερης κατηγορίας, δυστυχώς για αυτές, δεν θα προβιβαστούν.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολλανδία: Τέλος και με τη… βούλα στο πρωτάθλημα – Μπαίνει παύλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.