ΑΕΚ

Ίβιτς: Αφήνει πίσω Λίνσεν & Ντικό – Θέλει κάτι καλύτερο

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης περιμένει την αγορά για ευκαιρίες παικτών που θα κάνουν τη διαφορά
Ίβιτς: Αφήνει πίσω Λίνσεν & Ντικό – Θέλει κάτι καλύτερο

Ο Ίλια Ίβιτς από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ, έδειξε ότι είναι απαιτητικός. Και ότι για την δική του ΑΕΚ έχει το πήχη πολύ ψηλά. Και το έδειξε αμέσως.

Η ΑΕΚ τον Ιανουάριο απέκτησε τον Σέρχιο Αραούχο και τον Νταμιάν Σιμάνσκι που αμέσως έκαναν τη διαφορά και μπήκαν στην 11αδα της Ενωσης, ενώ επένδυσε και στον 17χρονο Ζίγκα Λάτσι.

Ο Ίβιτς στον ίδιο δρόμο αναμένεται να περπατήσει και ενόψει της νέας σεζόν. Για την θέση που χρειάζεται την μεγαλύτερη ενίσχυση το καλοκαίρι, αυτή του εξτρέμ, ο Σέρβος ψάχνει παίκτη επιπέδου.

Έτσι οι προτάσεις για τον Ολλανδό Μπράιαν Λίνσεν και τον Νουά Ντικό από το Μάλι δεν τον… έψησαν. Και αποφάσισε να μην προχωρήσει για τους δύο παίκτες της Φίτεσε (ο δεύτερος ανήκει στην Χαλ, είναι 27 ετών και παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ), καθώς αναζητά παίκτη με χαρακτηριστικά winger αριστερά που θα έχει μεγάλη ευχέρεια στο ένας εναντίον ενός για να διασπά τις άμυνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Προτάθηκε ο…άφαντος!

Αυτός που παραμένει στο κάδρο για την ΑΕΚ είναι ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός που μένει ελεύθερος από την Χάμαρμπι έχει δείξει διαφορετική στάση ενόψει του καλοκαιριού, με πιο λογικές απαιτήσεις, κάτι που διευκολύνει πια την επικοινωνία με την ελληνική ομάδα.

Ωστόσο, ο Ίβιτς δεν… κολλάει εκεί και έχει και στα υπόψιν του ακόμη δύο ακραίους, για τους οποίους έχει εικόνα και ο Μάσιμο Καρέρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ίβιτς: Αφήνει πίσω Λίνσεν & Ντικό – Θέλει κάτι καλύτερο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.