ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός: Όλοι μιλούν για την Ελλάδα!

Την ώρα, που η κυβέρνηση προετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς τη φετινή τουριστική καμπάνια, σημαντική είναι η… δωρεάν διαφήμιση που κάνουν στο εγχώριο τουριστικό προϊόν διεθνούς εμβέλειας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Από τις γερμανικές «Bild» και «Spiegel», τις βρετανικές «Sun», «Daily Mail» και «Daily Telegraph» έως τα αμερικανικά CNN και ABC, παγκόσμιας ακτινοβολίας μέσα διαφημίζουν την έναρξη...
Τουρισμός: Όλοι μιλούν για την Ελλάδα!

Την ώρα, που η κυβέρνηση προετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς τη φετινή τουριστική καμπάνια, σημαντική είναι η… δωρεάν διαφήμιση που κάνουν στο εγχώριο τουριστικό προϊόν διεθνούς εμβέλειας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Από τις γερμανικές «Bild» και «Spiegel», τις βρετανικές «Sun», «Daily Mail» και «Daily Telegraph» έως τα αμερικανικά CNN και ABC, παγκόσμιας ακτινοβολίας μέσα διαφημίζουν την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα από την 1η Ιουλίου, με το δεδομένο πως η χώρα μας είναι από τις ελάχιστες -εάν όχι η μόνη στην ευρύτερη περιοχή- που κατόρθωσαν να τιθασεύσουν τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρση μέτρων: Ποια καταστήματα ανοίγουν στις 11 Μαΐου – Οι νέοι κανόνες

«Γίνεται διαφήμιση της χώρας, που θα χρειάζονταν πολλά εκατομμύρια για να την κάνουμε» παρατηρούν με νόημα στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός: Όλοι μιλούν για την Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.