ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη κινητοποίηση για έναν πύθωνα στην Κάντζα (pics)

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές και οι κάτοικοι στην Κάντζα, αφού στην περιοχή εντοπίστηκε ένας πύθωνας να κάνει βόλτες. Συγκεκριμένα, το τεράστιο φίδι εθεάθη στον χωματόδρομο που πάει προς το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρίνα Πατούλη: Πάρτι-έκπληξη στο σύζυγο της – Ντυμένη στα κόκκινα και με τούρτα καρδιά (pics) Το μήκος του αγγίζει...
Απίστευτη κινητοποίηση για έναν πύθωνα στην Κάντζα (pics)

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές και οι κάτοικοι στην Κάντζα, αφού στην περιοχή εντοπίστηκε ένας πύθωνας να κάνει βόλτες.

Συγκεκριμένα, το τεράστιο φίδι εθεάθη στον χωματόδρομο που πάει προς το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρίνα Πατούλη: Πάρτι-έκπληξη στο σύζυγο της – Ντυμένη στα κόκκινα και με τούρτα καρδιά (pics)

Το μήκος του αγγίζει περίπου το 1,5 μέτρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα, εντοπίστηκε ακόμα ένας πύθωνας, μικρότερου μεγέθους.

Σύμφωνα με τον τοπικό σύμβουλο Παλλήνης, Δημήτρη Χατζηκωνσταντή, το φίδι είναι πολύ πιθανό, να «έχει ξεφύγει ή να έχει εγκαταλειφθεί από τον ιδιοκτήτη του» .

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη κινητοποίηση για έναν πύθωνα στην Κάντζα (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.