EUROLEAGUE

Euroleague: Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Μια εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ ξημερώνει και οι ελληνικές ομάδες προετοιμάζονται για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις σε Euroleague, BCL και EuroCup.  Η Ζαλγκίρις, αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Euroleague (4/2), επικράτησε εκτός έδρας 77-74 της Πιένο. Εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 19-2. Ο Χέις με 15 πόντους και ο Ρίβερς με 13 ήταν...
Euroleague: Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Μια εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ ξημερώνει και οι ελληνικές ομάδες προετοιμάζονται για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις σε Euroleague, BCL και EuroCup. 

Η Ζαλγκίρις, αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Euroleague (4/2), επικράτησε εκτός έδρας 77-74 της Πιένο. Εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 19-2. Ο Χέις με 15 πόντους και ο Ρίβερς με 13 ήταν οι πρώτοι σκόρερ.

Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (5/2), Ερυθρός Αστέρας έχει μεγάλο ντέρμπι απόψε κόντρα στην Παρτιζάν. Η Νίμπουρκ, αντίπαλος του Περιστερίου την Τρίτη (4/2) στο BCL νίκησε άνετα την Παρντούμπιτσε με 109-87.

Οι Χρούμπαν (22 πόντοι), Χάνκινς (19π) ήταν οι πρώτοι σκόρερ της πρωταθλήτριας Τσεχίας που προηγείται στην βαθμολογία με 22-0.

Η Τέλεκομ Μπον, αντίπαλος του ΠΑΟΚ (4/2) στο BCL, υπέστη βαριά ήττα (85-66) στην έδρα της Κράιλσχαϊμ. Ο Φρέιζερ (14π) ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας που βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 3-14!!!

Η Βλοκλάβεκ, αντίπαλος της ΑΕΚ μεθαύριο για το BCL, νίκησε 76-70 την Μπίντγκοζ (Ντόου 22, Λέντο 19). Βρίσκεται στη δεύτερη θέση (15-4) της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Πολωνίας.

Τέλος η Μπρέσια, αντίπαλος του Προμηθέα την Τετάρτη (5/2) για το Eurocup, ηττήθηκε 63-56 στην έδρα της Τρέντο. Οι Αμπάς (11π), Κέιν και ΛαΚιντάνα (από 10π) ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Μπρέσια που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 13-7, ισόβαθμη με την Αρμάνι Μιλάνο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euroleague: Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ