ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΑΣ Πανσιφναϊκός

Από τις ελάχιστες ομάδες που έκανε το πρώτο βήμα προς την κανονικότητα, ήταν και ο Πανσιφναϊκός. Και βέβαια τίποτε δεν είναι τυχαίο στην ομάδα της Σίφνου. Η παρουσία του Δημήτρη Λυριτζή είναι καθοριστική για την εικόνα και το αγωνιστικό προφίλ. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που από τις 18 Μαΐου ο ΑΣ Πανσιφναϊκός, έχει...
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΑΣ Πανσιφναϊκός

Από τις ελάχιστες ομάδες που έκανε το πρώτο βήμα προς την κανονικότητα, ήταν και ο Πανσιφναϊκός. Και βέβαια τίποτε δεν είναι τυχαίο στην ομάδα της Σίφνου.

Η παρουσία του Δημήτρη Λυριτζή είναι καθοριστική για την εικόνα και το αγωνιστικό προφίλ. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που από τις 18 Μαΐου ο ΑΣ Πανσιφναϊκός, έχει πατήσει γήπεδο και γυμνάζεται κανονικά.

Σχετική είναι και η δήλωσε του έμπειρου προπονητή, που ερωτηθείς σχετικά μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

«Η B΄ Φάση άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020. Στο πλαίσιο αυτό επαναρχίζουν οι προπονήσεις σε λίγες μέρες της ομάδος πάντα τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες που έχει θεσπίσει η πολιτεία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας στο διάστημα της διακοπής έκαναν ειδικό πρόγραμμα που τους είχε δοθεί έτσι ώστε να κρατηθούν σε όσο καλύτερη κατάσταση γινόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟ Ρουφ ο Μανώλαρος

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας ταυτόχρονα με τις σχολικές τους υποχρεώσεις δείχνουν μεγάλη διάθεση για δουλειά και είναι βέβαιο ότι εφόσον συνεχίσουν έτσι σύντομα ο Πανσιφναικός θα γίνει μια πολύ υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Εννοείτε οτι εφόσον δοθεί το πράσινο φως θα επαναρχίζουν προπονήσεις και οι ακαδημίες μας τις οποίες θέλουμε να τις αναβαθμίσουμε τόσο οργανωτικά αλλά αγωνιστικά.

Με την ευκαιρία θέλω να δηλώσω ότι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι η διοίκηση της ομάδος η οποία καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η ομάδα να λειτουργεί πράγματι σε ένα πολύ καλό επίπεδο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΑΣ Πανσιφναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.