ΒΟΛΕΪ

Χίπε: «Θα προτιμούσα να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στο γήπεδο»

Για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ελλάδας, μίλησε η Σάσκια Χίπε, στη χώρα της και συγκεκριμένα στη Bild. Η Γερμανίδα παίκτρια, που βρίσκεται από το 2016 στη χώρα μας, αναφέρθηκε σε ανάμικτα αισθήματα, αφού ο τίτλος δεν ήρθε στο γήπεδο αλλά εκτός αυτού, λόγω της πανδημίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσουκαλάς: «Μπράβο Παναθηναϊκέ, ΠΑΟΚ, μέσα στο γήπεδο,...
Χίπε: «Θα προτιμούσα να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στο γήπεδο»

Για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ελλάδας, μίλησε η Σάσκια Χίπε, στη χώρα της και συγκεκριμένα στη Bild.

Η Γερμανίδα παίκτρια, που βρίσκεται από το 2016 στη χώρα μας, αναφέρθηκε σε ανάμικτα αισθήματα, αφού ο τίτλος δεν ήρθε στο γήπεδο αλλά εκτός αυτού, λόγω της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσουκαλάς: «Μπράβο Παναθηναϊκέ, ΠΑΟΚ, μέσα στο γήπεδο, πάρτε την παύλα σας» (vid)

«Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι διαχειρίσιμη. Φυσικά η υγεία όλων έρχεται πρώτη, αλλά είναι ακόμα μια γλυκόπικρη είδηση. Φέτος είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε και τα τρία τρόπαια. Σίγουρα θα προτιμούσα να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στο γήπεδο.

Είτε το εγκρίνετε είτε όχι, η Bundesliga στη Γερμανία, δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει. Γι’ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση εδώ», τόνισε η Χίπε.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χίπε: «Θα προτιμούσα να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στο γήπεδο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.