FORMULA 1

Ο Μάσα αποκαλύπτει: «Γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι ο Σουμάχερ»

Ο Φελίπε Μάσα σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ των ΗΠΑ αποκάλυψε οτι γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο φίλος του Μίκαελ Σουμάχερ.
Ο Μάσα αποκαλύπτει: «Γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι ο Σουμάχερ»

Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο καλός του φίλος και πιθανότατα κορυφαίος οδηγός στην ιστορία της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, αποκάλυψε ότι γνωρίζει, ο Φελίπε Μέσα. 

Θυμίζουμε ότι από το 2013 ο 51χρονος σήμερα Γερμανός πιλότος βρίσκεται καθηλωμένος στο σπίτι του στη Γενεύη μετά το σοβαρό ατύχημα στο οποίο υπέστη στις Άλπεις κι ενώ έκανε σκι.

Από τότε η ενημέρωση που έχουμε για την κατάσταση του Σουμάχερ είναι ελάχιστες, ενώ δεν έχει κυκλοφορήσει η παραμικρή φωτογραφία του.

Για αυτό ακριβώς η τοποθέτηση του Φελίπε Μάσα στο «Fox Sports» προκάλεσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος οδηγός, που διατηρούσε πολύ φιλικές σχέσεις με τον Σουμάχερ -ειδικά μέχρι το 2006 που συνυπήρξαν στη Ferrari- δήλωσε έχει πληροφορίες για την κατάσταση του Γερμανού, αρνούμενος να πει κάτι πιο συγκεκριμένο όμως πέραν του γεγονότος ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.

«Ξέρω πώς είναι, έχω πληροφορίες. Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα στενή. Με τη σύζυγό του Κορίνα όχι και τόσο, εκείνη δεν ερχόταν αρκετά στους αγώνες. Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση δεν είναι εύκολη, είναι σε δύσκολη φάση. Πρέπει να το σεβαστούμε, όπως έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του. Δεν τους αρέσει να αποκαλύπτονται πληροφορίες και ποιος είμαι εγώ για να το κάνω;» είπε χαρακτηριστικά για τον Σουμάχερ ο Μάσα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μάσα αποκαλύπτει: «Γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι ο Σουμάχερ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.