Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αστέρας Βάρης: Πιο ισχυρή εντολή πήρε ο Πάπιος

Κι όμως θα μπορούσε να πει κανείς, πως ήταν μια νέα αρχή. Ο παλμός, η προσέλευση και το πάθος που επικράτησε στις χθεσινές αρχαιρεσίες του Αστέρα Βάρης, ήταν αυτό που έμεινε στο τέλος. Διότι πράγματι η αθρόα προσέλευση μελών, όχι μόνον από την Βάρη, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή, κατέδειξε, πως αυτή τη φορά...
Αστέρας Βάρης: Πιο ισχυρή εντολή πήρε ο Πάπιος

Κι όμως θα μπορούσε να πει κανείς, πως ήταν μια νέα αρχή. Ο παλμός, η προσέλευση και το πάθος που επικράτησε στις χθεσινές αρχαιρεσίες του Αστέρα Βάρης, ήταν αυτό που έμεινε στο τέλος.

Διότι πράγματι η αθρόα προσέλευση μελών, όχι μόνον από την Βάρη, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή, κατέδειξε, πως αυτή τη φορά ο Αστέρας Βάρης, πάει στο εθνικό πρωτάθλημα ενωμένος και συσπειρωμένος όσο ποτέ άλλοτε.

Κι όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Αλλά είναι το αποτέλεσμα της ουσιαστικής διοικητικής διαχείρισης εκ μέρους του Δημήτρη Πάπιου, όλο αυτό το διάστημα. Το εκλογικό σώμα, αποδέχθηκε την τιτάνια προσπάθεια που έκανε προκειμένου να ανέβει η ομάδα στη Γ’ εθνική και συντάχθηκε στο πλευρό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ’ εθνική – Οριστικό: Άνοδος των οχτώ πρωταθλητών, υποβιβασμός όσων δεν είχαν ελπίδες

Απόδειξη αποτελεί, επίσης το γεγονός, πως το παρών έδωσε τόσο ο ίδιος ο δήμαρχος των  3β Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Δαβάκης, όντας μέλη και οι δυο του Αστέρα. Τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες υπό την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου!

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Δημήτρης Πάπιος ήταν ο πλειοψηφών της διαδικασίας. Ένα αποτέλεσμα αναμενόμενο, που αυτή τη φορά, εκτός του ανανεωτικού χαρακτήρα τον οπλίζει με μεγαλύτερη δύναμη και όλοι μαζί να δώσουν τη μεγάλη μάχη στο εθνικό πρωτάθλημα.  Πάντως εκείνο που παρατηρήθηκε ήταν το πνεύμα, που ήταν ενωτικό, ενώ η συσπείρωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Εκείνο που απομένει είναι το σημερινό συμβούλιο όπου οι εκλεγέντες θα συγκροτηθούν σε σώμα, ενώ θα ανακοινωθούν και οι θέσεις που θα πάρει ο καθένας. Βεβαίως αξίζει να σημειωθεί πως πλέον ο Ανδρέας Αντάρτης, είναι μέσα στο συμβούλιο, με τον ίδιο να προσθέτει τη δική του δυναμική, ώστε ο Αστέρας Βάρης, της νέας περιόδου, να εμφανιστεί ισχυρός σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Βάρης: Πιο ισχυρή εντολή πήρε ο Πάπιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.