MEDIA

MasterChef 4: Έφυγε και δεν ξαναγυρίζει

Ένα πιάτο, πολλές παρασκευές και τα συναισθήματα των διαγωνιζόμενων του MasterChef 4 που πάλευαν για την ποδιά τους ήταν πολλά και διάφορα. Ο Δημήτρης, η Μαρία, ο Σταυρής και η Μαριάννα μέσα σε εξήντα λεπτά έπρεπε να αντιγράψουν πιστά ένα πιάτο με έξι παρασκευές. Κάποιοι είχαν το μυαλό τους στο έπαθλο και κάποιοι άλλοι έξω...
MasterChef 4: Έφυγε και δεν ξαναγυρίζει

Ένα πιάτο, πολλές παρασκευές και τα συναισθήματα των διαγωνιζόμενων του MasterChef 4 που πάλευαν για την ποδιά τους ήταν πολλά και διάφορα.

Ο Δημήτρης, η Μαρία, ο Σταυρής και η Μαριάννα μέσα σε εξήντα λεπτά έπρεπε να αντιγράψουν πιστά ένα πιάτο με έξι παρασκευές. Κάποιοι είχαν το μυαλό τους στο έπαθλο και κάποιοι άλλοι έξω από τον διαγωνισμό.

Το ζεύγος μπήκε στην αγχωτική διαδικασία του αποχωρισμού. Αλλά το Μαράκι τα κατάφερε. Στην τετράδα και σε μερικά επεισόδια θα αποχωριστούν οριστικά.

Διαβάστε επίσης- MasterChef 4: Επική ατάκα του Κουτσόπουλου στον Σταυρή για την κοπέλα του (vid)

Ο Σταυρής είχε το μυαλό του στην κοπέλα του και δεν μπορούσε να αποδώσει πιστά το πιάτο. Αυτό παραλίγο να του στοιχίσει, αλλά αντί αυτού είχε την καλύτερη προσπάθεια. Το πιάτο της Μαριάννας είχε περισσότερες αστοχίες.

Η νεαρή σεφ για δεύτερη φορά επέστρεψε το pin της και αποχώρησε από το MasterChef 4 οριστικά και αμετάκλητα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι κριτές είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν τα πιάτα των παιδιών. Άραγε, θα μείνουν ευχαριστημένοι από όλες τις προσπάθειες; ⠀ #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef 4: Έφυγε και δεν ξαναγυρίζει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.