NBA

ΝΒΑ: Draft και free agency προκαλούν «εγκεφαλικά» στις ευρωπαϊκές ομάδες

Απανωτά «εγκεφαλικά» προκαλεί στις ευρωπαϊκές ομάδες η επανεκκίνηση του ΝΒΑ (31 Ιουλίου με 12 Οκτωβρίου στο Ορλάντο).
ΝΒΑ: Draft και free agency προκαλούν «εγκεφαλικά» στις ευρωπαϊκές ομάδες

Απανωτά «εγκεφαλικά» προκαλεί στις ευρωπαϊκές ομάδες η επανεκκίνηση του ΝΒΑ (31 Ιουλίου με 12 Οκτωβρίου στο Ορλάντο).

Αιτία των «εγκεφαλικών» δεν είναι βέβαια, η επανέναρξη του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη, αλλά το γεγονός ότι το draft και η free agency θα πάνε πιο πίσω. Έτσι οι ευρωπαϊκές ομάδες και ειδικά αυτές της Euroleague δεν θα μπορούν να ενισχυθούν σημαντικά από το ΝΒΑ από νωρίς.

Δεν θα μπορέσουν να πάρουν ελεύθερους παίκτες ή παίκτες που δεν θα βρουν αμέσως συμβόλαιο από το draft, πριν ξεκινήσει η σεζόν στην Γηραιά Ήπειρο. Όλα τα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι το draft και η free agency πάνε για τον Οκτώβριο, οπότε και η Euroleague, τα άλλα ευρωπαϊκά κύπελλα και τα εθνικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη θα έχουν ξεκινήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τζάμπολ στο ΝΒΑ, ντραφτ τον Οκτώβριο! (pic)

Τα σενάρια από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι το draft θα διεξαχθεί πιθανότατα στις 15 Οκτωβρίου (ενώ η… λοταρία, όπου θα αποφασιστεί η σειρά με την οποία θα κάνουν επιλογές οι ομάδες θα διεξαχθεί στις 25 Αυγούστου).

Όσο για την έναρξη της free agency, που «καίει» και «τσουρουφλίζει» πιο πολύ απ’ όλα τις ευρωπαϊκές ομάδες, θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου. Οι ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου πάντα περίμεναν την αγορά των ελευθέρων παικτών για να πιάσουν «λαβράκια» ή να αποκτήσουν ως ελεύθερους σπουδαίους παίκτες που δεν βρήκαν συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Τώρα όμως, αυτό πάει περίπατο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΒΑ: Draft και free agency προκαλούν «εγκεφαλικά» στις ευρωπαϊκές ομάδες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.