ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για την ΑΕΚ

Επιστροφή στην κανονικότητα. Η πρώτη αποστολή στη μετά κορονοϊού εποχή ανακοινώθηκε. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (7/6) την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του στα πλέι οφ της Super League 1 και οι απουσίες δεν λείπουν. Ήταν γνωστό πως οι Περέα και Πούγγουρας θα χάσουν το συγκεκριμένο ματς. Ο πρώτος έχει υποστεί θλάση και ο δεύτερος ταλαιπωρείται...
Παναθηναϊκός: Η αποστολή για την ΑΕΚ

Επιστροφή στην κανονικότητα. Η πρώτη αποστολή στη μετά κορονοϊού εποχή ανακοινώθηκε.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (7/6) την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του στα πλέι οφ της Super League 1 και οι απουσίες δεν λείπουν.

Ήταν γνωστό πως οι Περέα και Πούγγουρας θα χάσουν το συγκεκριμένο ματς. Ο πρώτος έχει υποστεί θλάση και ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Αντιθέτως, ετοιμοπόλεμος είναι ο Νάγκι έχοντας ξεπεράσει το διάστρεμμα. Τις τελευταίες μέρες προπονήθηκε κανονικά ο Ούγγρος, όπως και ο Κουρμπέλης.

Από εκεί και πέρα, λόγω ενός μικροτραυματισμού εκτός έμεινε ο Μπεκ, ενώ κόπηκαν οι Αποστολάκης, που εντός της εβδομάδας έχασε προπονήσεις, Βαγιαννίδης και Ζαγαρίτης. Αλεξανδρόπουλος, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος και φυσικά ο Καρλίτος που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, έμειναν επίσης εκτός.

Υπενθυμίζεται πως πλέον κάθε ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να έχει 20 παίκτες στον πάγκο της και να κάνει πέντε αλλαγές. Ο Δώνης επέλεξε εξ αρχής να πάρει όλους τους απαραίτητους και να μην κόψει κανέναν την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η αποστολή, όπως την ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

📋Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ απέναντι στην ΑΕΚ! #Panathinaikos #paofc2019_20 #squadlist #slgr #AEKPAO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Η αποστολή για την ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.