ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η λογική λέει «άλλες ομάδες»

Ο Δημήτρης Μαργωμένος γράφει ενόψει του ματς στην Τούμπα...
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η λογική λέει «άλλες ομάδες»

Έφτασε, επιτέλους, η ημέρα να δούμε λίγη μπάλα και στην Ελλάδα. Να δούμε τις ομάδες μας εδώ να παίζουν ποδόσφαιρο και να έχουμε να σχολιάσουμε παραπάνω πράγματα.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και την καθημερινότητά μας. Κάθε φορά που βγαίνουμε έξω για έναν καφέ, μία βόλτα, κάτι, να μιλήσουμε λίγο και για ποδόσφαιρο!

Τόσο καιρό μιλήσαμε για όλες τις σειρές του Netflix, εννοείται το «LastDance», τις πολιτικές εξελίξεις και φυσικά όλα όσα έγιναν με τον κορονοϊό στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.Να γράψουμε όμως δύο λόγια για το σημερινό ματς, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Με ντέρμπι αρχίζουν τα πλέι οφ της Super League 1 και μας αρέσει αυτό, έτσι για να μπαίνουμε όλοι μας απευθείας στα… βαθιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μπουχαλάκης: «Πρωτόγνωρο για όλους μας, σαν φιλικό στην Τούμπα»

Αυτό όμως το οποίο δεν θα πρέπει να αγνοεί κανείς, είναι ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε τις ομάδες όπως ήταν πριν από περίπου 3 μήνες. Όταν ο Ολυμπιακός έβγαζε στο γήπεδο ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας και μεγάλης αυτοπεποίθησης.

Έχει περάσει καιρός και η λογική λέει ότι αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο σήμερα στην Τούμπα.

Το είπε και ο Μπουχαλάκης στις δηλώσεις του ότι θα έρθει η κούραση στους παίκτες. Εννοούσε πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Είναι κάτι λογικό. Θα αγωνιστούν και πάλι σχεδόν μετά από τρεις μήνες, έχοντας απλά οικογενειακά «διπλά» στις προπονήσεις. Δεν είναι εύκολο…

Βλέπουμε και το πρωτάθλημα της Γερμανίας. Οι ομάδες δεν είναι στην κατάσταση που ήταν. Μόνο η Μπάγερν Μονάχου είναι αυτή η οποία έχει επιστρέψει σαν να μην πέρασε μια ημέρα!

Από την άλλη όμως αυτό το οποίο «έρχεται» από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, είναι πως οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Δείχνουν ότι τους έλειψε το ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι πως θα μπορέσουν να ανταποκριθούν όμως μέσα στο γήπεδο μετά από τόσο καιρό…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η λογική λέει «άλλες ομάδες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.