MEDIA

Ελληνικές σειρές: Ελάχιστες θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν! – Δείτε αναλυτικά

Η φετινή σεζόν είχε τα πάνω της και κάτω της με τις ελληνικές σειρές να έχουν ολοκληρώνονται σταδιακά, μετά και την παύση του κορονοϊού. Οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η μυθοπλασία είναι από τα βαριά χαρτιά κάθε καναλιού και θα έχει αρκετά μεγάλο κομμάτι της...
Ελληνικές σειρές: Ελάχιστες θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν! – Δείτε αναλυτικά

Η φετινή σεζόν είχε τα πάνω της και κάτω της με τις ελληνικές σειρές να έχουν ολοκληρώνονται σταδιακά, μετά και την παύση του κορονοϊού.

Οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η μυθοπλασία είναι από τα βαριά χαρτιά κάθε καναλιού και θα έχει αρκετά μεγάλο κομμάτι της πίτας και τη νέα χρονιά που ξεκινάει το φθινόπωρο.

Η μεγάλη επιτυχία της σεζόν που μας καθήλωσε μπροστά στους δέκτες μας, οι «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 θα συνεχιστούν και του χρόνου.

Ακόμα στο πρόγραμμα του καναλιού του ΑΝΤ1 θα είναι και τη νέα σεζόν το «Καφέ της Χαράς». Η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά επέστρεψε με νέα επεισόδια 16 χρόνια μετά το φινάλε της και έχει κερδίσει τους τηλεθεατές που περίμεναν την επιστροφή με ανυπομονησία.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Alpha, η κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» θα επιστρέψει με νέα επεισόδια και μάλιστα θα αποτελέσει τη μακροβιότερη σειρά του είδους της στην ελληνική τηλεόραση, αφού με τη νέα σεζόν θα συμπληρωθούν οκτώ χρόνια προβολής!

Επίσης και η σειρά «Έλα στη θέση μου» θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του καναλιού.

Τέλος, όσον αφορά στον ΣΚΑΪ μόνο οι «Οκτώ Λέξεις» θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα. Η σειρά μπορεί να διακόπηκε φέτος αφού δεν μπορούν να γυριστούν επεισόδια λόγω της απαγόρευσης των πτήσεων, αλλά θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Μυρσίνη για άλλη μία φορά μπαίνει ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη, ανακατεύοντας ακόμη περισσότερο τις ζωές τους…#AgriesMelisses #now #ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνικές σειρές: Ελάχιστες θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν! – Δείτε αναλυτικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.