ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο κύμα κακοκαιρίας στην Αττική: Χιονίζει σε Πάρνηθα, Πεντέλη και Μαλακάσα! (pic, vids)

Το κρύο επιστρέφει. Και ο Φλεβάρης βάλθηκε να επιβεβαιώσει τη… φήμη του. «Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει. Μα κι αν κάνει πως κακιώνει, μες στο χιόνι θα μας χώσει», αναφέρει ένα παλιό γνωμικό.
Νέο κύμα κακοκαιρίας στην Αττική: Χιονίζει σε Πάρνηθα, Πεντέλη και Μαλακάσα! (pic, vids)

Νέο κύμα κακοκαιρίας στην Αττική: Το κρύο επιστρέφει. Και ο Φλεβάρης βάλθηκε να επιβεβαιώσει τη… φήμη του. «Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει. Μα κι αν κάνει πως κακιώνει, μες στο χιόνι θα μας χώσει», αναφέρει ένα παλιό γνωμικό.

Και ο Φλεβάρης αποφάσισε να κάνει το δεύτερο.

Σύμφωνα με τη νεότερη πρόγνωση καιρού από την υπηρεσία meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η Αττική μπαίνει στο… ψυγείο!

Έντονη χιονόπτωση έχει ξεκινήσει σε περιοχές των βορείων προαστίων: Πάρνηθα, Πεντέλη, Άγιος Στέφανος, Ιπποκράτειος Πολιτείας, Νέα Ερυθραία, Υμηττός ντύνονται σιγά-σιγά στα λευκά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παλαιό Φάληρο: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες (vid)

Λόγω του χιονιά, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, από τη γέφυρα Καλυφτάκη και πάνω, και από τη Θήβα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με το meteo τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού της Πέμπτης θα είναι το ισχυρό ψύχος, οι βροχοπτώσεις στα κεντρικά και νότια, οι τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και οι θυελλώδεις άνεμοι.


Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέο κύμα κακοκαιρίας στην Αττική: Χιονίζει σε Πάρνηθα, Πεντέλη και Μαλακάσα! (pic, vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.