AGENT GREEK

Το παρελθόν λέει ότι ο Ολυμπιακός δεν πάει για τον Αλ Ταμάρι, αλλά…

Θα μιλήσουμε για την περίπτωση του Αλ Ταμάρι του ΑΠΟΕΛ. Χωρίς να ξεχνάμε τις αντιδράσεις στον Πειραιά μετά το παιχνίδι που τους έπαιξε ο ΑΠΟΕΛ για τον Πιέρο Σωτηρίου.
Το παρελθόν λέει ότι ο Ολυμπιακός δεν πάει για τον Αλ Ταμάρι, αλλά…

Εχω μάθει να μην επηρεάζομαι από πρόσκαιρους συναισθηματισμούς στο ποδοσφαιρικό κουρμπέτι. Τα πάντα των ερωτευμένων και τα ποτέ των μεθυσμένων, λέει, να μην πιστεύεις.

Θα μιλήσουμε για την περίπτωση του Ταμάρι του ΑΠΟΕΛ. Με τα χρόνια, έχω φτιάξει κάτι δικό μου: στις μεταγραφές, να μην πιστεύεις ούτε τα πάντα, ούτε τα ποτέ. Δεν μπορώ όμως να ξεχάσω τις αντιδράσεις στον Πειραιά μετά το παιχνίδι που τους έπαιξε ο ΑΠΟΕΛ, πριν τρία χρόνια, για τον Πιέρο Σωτηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Συνθήματα κατά του Φερέιρα στη Νέα Μεσημβρία (vid)

«Μάσησαν» πρώτα το τυράκι του ΠΑΟΚ, μπήκαν στο τριπάκι να δώσουν 2 «χαρτιά» για τον Κύπριο φουνταριστό και πάνω που νόμιζαν πως τον έχουν, ο Σωτηρίου ταξίδευε για Κοπεγχάγη.

Από τότε, το «Χ» στους «γαλαζοκίτρινους» και τον Πρόδρομο Πετρίδη (σ.σ. πρόεδρος) φτάνει από το Πασαλιμάνι ως τη Λευκωσία.

Και παρότι – επαναλαμβάνω – τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση πλέον, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα πάει ο Ολυμπιακός στον ΑΠΟΕΛ για να πληρώσει αδρά για να αγοράσει τον Ταμάρι ή (έστω) η Νότιγχαμ για να πάρει τον Ιωάννου.

Εκτός αν είναι τόσο… καμήλες στον Πειραιά και έχουν δουλέψει τόσο καλά την υπόθεση του Ιορδανού μέσου, που είναι σίγουροι πως βρέξει χιονίσει, ό,τι και αν γίνει, τον έχουν τον παίκτη και πως αυτός, θα στυλώσει πόδια για ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» ακόμη και του χρόνου που μένει ελεύθερος.

Δύσκολο μου φαίνεται, πολύ δύσκολο. Αλλά θα ήταν ωραία ρεβάνς…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το παρελθόν λέει ότι ο Ολυμπιακός δεν πάει για τον Αλ Ταμάρι, αλλά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.