ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Πώς θα κριθεί ο Ρέμπε αν μείνει ο Φερέιρα;

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν ανακοίνωσε την πρόσληψη του Όλαφ Ρέμπε με τον Γερμανό να έχει πολύ δουλειά μπροστά του αλλά και την πιο σημαντική και κρίσιμη απόφαση, αυτή που αφορά τον προπονητή της νέας σεζόν. Αν παραμείνει ο Αμπέλ Φερέιρα (κάτι που μοιάζει αυτή τη στιγμή να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες) ο Ρέμπε θα έχει ένα...
ΠΑΟΚ: Πώς θα κριθεί ο Ρέμπε αν μείνει ο Φερέιρα;

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν ανακοίνωσε την πρόσληψη του Όλαφ Ρέμπε με τον Γερμανό να έχει πολύ δουλειά μπροστά του αλλά και την πιο σημαντική και κρίσιμη απόφαση, αυτή που αφορά τον προπονητή της νέας σεζόν.

Αν παραμείνει ο Αμπέλ Φερέιρα (κάτι που μοιάζει αυτή τη στιγμή να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες) ο Ρέμπε θα έχει ένα μεγάλο ελαφρυντικό, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει και σίγουρα αυτό δεν είναι τόσο καλό για τον ΠΑΟΚ που δεν θα μπορεί να κρίνει το ίδιο τη δουλειά του, όπως αν ξεκινήσει η σεζόν με την ομάδα να έχει όχι μόνο ποδοσφαιριστές επιλογής Ρέμπε αλλά και προπονητή του Γερμανού. Για παράδειγμα ο Αρνεσεν ενώ δεν τα πήγε άσχημα σε ότι αφορά τις μεταγραφές, κρίθηκε αυστηρά για την επιλογή του Ιγκόρ Τούντορ η οποία δεν του βγήκε.

Αν μείνει λοιπόν ο Πορτογάλος τεχνικός και η ομάδα δεν αλλάξει πρόσωπο, τότε η διοίκηση θα πρέπει να δώσει και άλλο χρόνο, (αυτήν τη φορά στο Ρέμπε) και να περιμένει να δει την πορεία της ομάδας.

Αντίθετα αν ο Φερέιρα αποχώρησει και έρθει ένας νέος προπονητής, τον οποίο θα φέρει ο Αθλητικός διευθυντής, ο δικέφαλος θα πορευτεί από το ξεκίνημα έως το τέλος με ένα πλάνο που θα είναι 100% του νέου Αθλητικού Διευθυντή.

Η απόφαση για το αν θα γίνει ένα ολοκληρωτικά καινούργιο ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ ή όχι, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη νέα σεζόν. Το τι είναι το καλύτερο, θα το κρίνουν αυτοί που πρέπει και κυρίως ο Αθλητικός Διευθυντής.
Άλλωστε σε μία ομάδα για να υπάρχει αρχή και τέλος, ένας πρέπει να είναι αυτός που θα παίρνει τις σημαντικές αποφάσεις κάτι που δυστυχώς στον ΠΑΟΚ δεν συμβαίνει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Πώς θα κριθεί ο Ρέμπε αν μείνει ο Φερέιρα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.