ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Χτυπάει παντού»

Διαβάστε όσα αναφέρει σήμερα (8/7) η Έντυπη Έκδοση του Sportime, που έχει σαν κεντρικό θέμα την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία από τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά όσα αναφέρει το Sportime: Χτυπάει παντού. Όπως αποκάλυψε το sportime.gr, ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματα του Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Αργεντινός πάει δανεικός στον Άρη. Οι Πειραιώτες...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Χτυπάει παντού»

Διαβάστε όσα αναφέρει σήμερα (8/7) η Έντυπη Έκδοση του Sportime, που έχει σαν κεντρικό θέμα την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Sportime:

Χτυπάει παντού. Όπως αποκάλυψε το sportime.gr, ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματα του Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Αργεντινός πάει δανεικός στον Άρη.

Οι Πειραιώτες δεν αφήνουν καμία μεταγραφική ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Μαρτίνς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 24χρονο μεσοεπιθετικό. Ανακοινώθηκε ο Κρίστινσον. Επιμένουν οι Σέρβοι για Πέτροβιτς. Γερ.Μανωλίδης: Ματέο για… υπεραξία!

Άρης-Ολυμπιακό; 19:15 Novasports2. Στο «Βικελίδης» οι «ερυθρόλευκοι» με διπλό στόχο: διατήρηση αήττητου και ενεργοποίηση παικτών. Πολλοί βασικοί εκτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοσέλιδα για την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΑΕΚ-ΟΦΗ 21:30 Novasports1. Η ΑΕΚ «καίγεται» για νίκη κόντρα στον επικίνδυνο ΟΦΗ, για να συνεχίσει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκαθάρισε ο Μάσιμο Καρέρα ότι δεν γυρίζει στην Σπαρτάκ Μόσχας, κόντρα σε όσα υποστήριξαν ρωσικά ΜΜε. Γαλανόπουλος από τη νέα σεζόν, σοβαρός τραυματισμός για Σαρδέλη.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21:00 PAOK TV: Με την πλάτη στον τοίχο.  Δίχων περιθώρια για στραβοπάτημα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Επιστρέφει ο Βιεϊρίνια στο «Δικέφαλο». Χωρίς Κουρμπέλη οι φιλοξενούμενοι.

«Θα» έχει ενδιαφέρον: Στο τριφύλλι χτίζουν κάτι διαφορετικό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το Sportime αναλύει. Ν.Μπουρλάκης: Ο Παναθηναϊκός σε μία μεγάλη πρόκληση.

Ολυμπιακός: Ψυχραιμία. Παρά το φημολογούμενο «μπάσιμο» της Ρεάλ για Σλούκα στο λιμάνι δεν ταράζονται.

Δυναστεία: Έβδομος σερί τίτλος για τον Ολυμπιακό στην Α1 Πόλο Γυναικών.

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Χτυπάει παντού»

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Χτυπάει παντού»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.