ΠΑΟΚ

Κούτσιας: Στοπ Σαββίδη σε Ίντερ που όμως μπορεί να σπάσει τη μικρή ρήτρα του!

Κούτσιας: Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportime για την Ίντερ και τον Γιώργο Κούτσια που είναι απόλυτα αληθές και έχει και παρασκήνιο! Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, διέρρευσε πως σκοπός της είναι να διατηρήσει τον νεαρό στην ομάδα, προσπαθώντας να βάλει στοπ στις ορέξεις των νερατζούρι. Από την άλλη η ΠΑΕ...
Κούτσιας: Στοπ Σαββίδη σε Ίντερ που όμως μπορεί να σπάσει τη μικρή ρήτρα του!

Κούτσιας: Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportime για την Ίντερ και τον Γιώργο Κούτσια που είναι απόλυτα αληθές και έχει και παρασκήνιο!

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, διέρρευσε πως σκοπός της είναι να διατηρήσει τον νεαρό στην ομάδα, προσπαθώντας να βάλει στοπ στις ορέξεις των νερατζούρι.

Από την άλλη η ΠΑΕ έχει εξουσιοδοτήσει τους Βρύζα και Διαμαντόπουλο να φέρουν προσφορές για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και κάπως έτσι έκλεισε και το μεγάλο ταλέντο του ΠΑΟΚ, Νίκο Μπότης στην Ίντερ με τον νεαρό τερματοφύλακα να πηγαίμει στο Μιλάνο για 500.000 ευρώ.

Για τον Κούτσια φαίνεται πως η διοίκηση του δικεφάλου δεν είναι ευχαριστημένη με τα 700.000 ευρώ και κυρίως ο Γιώργος Σαββίδης ο οποίος πιστεύει πολύ στον πιτσιρικά και με το δίκιο του αφού πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτη.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί αν η Ίντερ πληρώσει τη ρήτρα του 16χρονου που είναι μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή μόλις 300.000 ευρώ από την προσφορά των Ιταλών!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούτσιας: Στοπ Σαββίδη σε Ίντερ που όμως μπορεί να σπάσει τη μικρή ρήτρα του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.