ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κοντά στη Στουτγκάρδη ο Μαυροπάνος!

Κοντά στη μετακόμισή του στη Στουτγκάρδη βρίσκεται ο Ντίνος Μαυροπάνος. Ο Μαυροπάνος έπαιξε δανεικός στη Νυρεμβέργη στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, κάνοντας 12 συμμετοχές και πανηγυρίζοντας την παραμονή της ομάδας του στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας μέσω των μπαράζ με την Ίνγκολσταντ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκέντσογλου: Πήρε το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του Οι συζητήσεις είναι...
Κοντά στη Στουτγκάρδη ο Μαυροπάνος!

Κοντά στη μετακόμισή του στη Στουτγκάρδη βρίσκεται ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Ο Μαυροπάνος έπαιξε δανεικός στη Νυρεμβέργη στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, κάνοντας 12 συμμετοχές και πανηγυρίζοντας την παραμονή της ομάδας του στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας μέσω των μπαράζ με την Ίνγκολσταντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκέντσογλου: Πήρε το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του

Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και εκτός απροόπτου ο 22χρονος στόπερ της Άρσεναλ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη γερμανική ομάδα.

Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας στόπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τους Άγγλους και κατά πάσα πιθανότατα θα πάει με τη μορφή δανεισμού στην Στουτγκάρδη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοντά στη Στουτγκάρδη ο Μαυροπάνος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.