AGENT GREEK

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για την περίπτωση Σισέ

Το ότι «έπιασε» ο Βαλμπουενά ερχόμενος από την Τουρκία δεν αναιρεί τις προηγούμενες «πατάτες» που ήρθαν από εκεί. Δεύτερον, για τον Γάλλο εγγυήθηκε προσωπικά ο Ανιγκό. Διαφορετικά δεν θα έρχονταν. Και η «αμφιβολία» αντικατοπτρίζεται από το μονοετές συμβόλαιο, που αρχικά του προσφέρθηκε. Καμμένοι στο χυλό στον Ολυμπιακό από τις επιλογές που έχουν κάνει από την...
Ολυμπιακός: Η αλήθεια για την περίπτωση Σισέ

Το ότι «έπιασε» ο Βαλμπουενά ερχόμενος από την Τουρκία δεν αναιρεί τις προηγούμενες «πατάτες» που ήρθαν από εκεί. Δεύτερον, για τον Γάλλο εγγυήθηκε προσωπικά ο Ανιγκό.

Διαφορετικά δεν θα έρχονταν. Και η «αμφιβολία» αντικατοπτρίζεται από το μονοετές συμβόλαιο, που αρχικά του προσφέρθηκε.

Καμμένοι στο χυλό στον Ολυμπιακό από τις επιλογές που έχουν κάνει από την Τουρκία, φυσάνε δικαιολογημένα και το γιαούρτι. Το ότι γράφτηκε λοιπόν το όνομα του Παπίς Σισέ, δεν σημαίνει πως εξετάζεται, πως έρχεται, πως υπάρχει σκέψη για να γίνει κίνηση. Τίποτα απολύτως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελικός Κυπέλλου: Αυτή είναι η επιστολή της Αστυνομίας, που λέει «όχι» για Ριζούπολη

Ο Σισέ ζητάει 1,5 «χαρτί» ετησίως. Και ακατέβατα. Η Μπεσίκτας έχει φτάσει στο 1,2, το ναι του Σενεγαλέζου δεν το έχει πάρει. Αυτά τα λεφτά στον Ολυμπιακό δεν τα δίνουν για κανέναν λόγο και κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Και φυσικά σε αυτές συμπεριλαμβάνω τις αγωνιστικές. Ο Ελ Αραμπί – μην ασχολείστε – δεν το κουνάει. Αλλά ακόμη και για την κουβέντα που κάνουμε να φύγει, η επιλογή αντικαταστάτη του δεν θα είναι ένας παίκτης που περπατάει πλέον στα 36.

Και από την άλλη, αν δεν «κάτσει» ο Χασάν (που θ’ αργήσει, αλλά θα «κάτσει», απλώς λέμε τώρα…), δεν θα πάει ο Ολυμπιακός να φέρει τέτοιας ηλικίας φορ (σε συνδυασμό με τα 34 – του χρόνου – του Ελ Αραμπί) πληρώνοντας τον ένα τσουβάλι λεφτά για να είναι ρεζέρβα.

Πάμε παρακάτω λοιπόν…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Η αλήθεια για την περίπτωση Σισέ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.