ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Bloomberg: Ο Ερντογάν βρήκε φυσικό αέριο στην Μαύρη Θάλασσα – Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Bloomberg: Ανακάλυψη κοιτάσματος φυσικού αερίου για την Τουρκία στην Μαύρη Θάλασσα, αποκαλύπτουν οι Αμερικάνοι. Σύμφωνα με το Bloomberg o Τούρκος πρόεδρος θα ανακοινώσει τα «καλά νέα» την Παρασκευή. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το μέγεθος του κοιτάσματος. Απλά να συμπληρώσουμε ότι η Τουρκία στα βόρεια της Μαύρης Θάλασσας έχει ΑΟΖ με την Ρωσία και για...
Bloomberg: Ο Ερντογάν βρήκε φυσικό αέριο στην Μαύρη Θάλασσα – Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Bloomberg: Ανακάλυψη κοιτάσματος φυσικού αερίου για την Τουρκία στην Μαύρη Θάλασσα, αποκαλύπτουν οι Αμερικάνοι.

Σύμφωνα με το Bloomberg o Τούρκος πρόεδρος θα ανακοινώσει τα «καλά νέα» την Παρασκευή.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το μέγεθος του κοιτάσματος.

Απλά να συμπληρώσουμε ότι η Τουρκία στα βόρεια της Μαύρης Θάλασσας έχει ΑΟΖ με την Ρωσία και για την ακρίβεια με την Κριμαία, την οποία έχει προσαρτήσει η Ρωσία, μία προσάρτηση που δεν αναγνωρίζει το ΝΑΤΟ και ιδιαίτερα η Αμερική.

 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bloomberg: Ο Ερντογάν βρήκε φυσικό αέριο στην Μαύρη Θάλασσα – Παρασκευή οι ανακοινώσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.