FEATURED

Χνιντ: Την Πέμπτη η ανακοίνωση της μεταγραφής, χάρισε χρήματα για να έρθει στην ΑΕΚ

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός Νασίμ Χνιντ είναι η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ και θα ανακοινωθεί αύριο από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
Χνιντ: Την Πέμπτη η ανακοίνωση της μεταγραφής, χάρισε χρήματα για να έρθει στην ΑΕΚ

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός Νασίμ Χνιντ είναι η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ και θα ανακοινωθεί αύριο από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Από αύριο τα… σπουδαίο αναφορικά με την μεταγραφή του Νασίμ Χνιντ στην ΑΕΚ. Υπάρχουν ακόμα διαδικαστικά θέματα ανοιχτά, τα οποία είναι λεπτομέρειες και θα λυθούν άμεσα την Πέμπτη, προκειμένου αύριο να ανακοινωθεί και επίσημα ο παίκτης από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως ο Χνιντ βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αθήνα, έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και τα… καμώματα της Σφαξιέν καθυστέρησαν την οριστικοποίηση της μεταγραφής. Oι Αφρικανοί προσπάθησαν να αλλάξουν τους όρους του deal, ωστόσο η ΑΕΚ δεν έπεσε στην «παγίδα» και ενέμεινε στη στάση της και εν τέλει δικαιώθηκε.

Η ΑΕΚ θα δώσει περίπου 600.000 ευρώ στην ομάδα της Τυνησίας για να κλείσει το deal και έτσι ο Χνιντ θα έρθει για να καλύψει το κενό στα στόπερ. Παράλληλα, και η στάση του ίδιου του παίκτη έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την μεταγραφή του, ο οποίος ήθελε εξ’ αρχής να έρθει στην ΑΕΚ και μάλιστα χάρισε χρήματα στην Σφαξιέν για να το πετύχει αυτό.

Τρομέρο είναι το γεγονός ότι μέχρι την τελευταία στιγμή ο Ρούντι Κρολ από το Κουβέιτ τον έπαιρνε τηλέφωνο για να τον πείσει να πάει εκεί. Ο Κρολ, αξίζει να σημειωθεί, πως ήταν προπονητής του στη Σφαξιέν και αυτός που τον ανέδειξε στην ουσία και αποτελεί τεράστια αδυναμία του.

Ο Χνιντ χάρισε στην ομάδα του μέχρι και χρωστούμενα, προκειμένου να διευκολύνει τις συζητήσεις και να επέλθει η κατ’ αρχήν συμφωνία. Κάτι που καταφέρνει, όπως όλα δείχνουν.

https://www.youtube.com/watch?v=–bhdgGtA3M

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χνιντ: Την Πέμπτη η ανακοίνωση της μεταγραφής, χάρισε χρήματα για να έρθει στην ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...