EUROPA LEAGUE

Κοσοβάροι καίνε την Ελληνική σημαία μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ (vid)

Απίστευτη πρόκληση από Κοσοβάρους οπαδούς της Τζιλιάνι! Λίγο μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ μέσα στο Κόσοβο επί της Τζιλιάνι, οργισμένοι οπαδοί των γηπεδούχων έκαψαν ελληνική σημαία σε κεντρική πλατεία της Πρίστινα! Ο ΑΠΟΕΛ απέκλεισε την Τζιλιάνι και για… αντίποινα οι οπαδοί της ομάδας από το Κόσοβο έκαψαν την ελληνική σημαία στην κεντρική πλατεία της Πρίστινα. Πριν...
Κοσοβάροι καίνε την Ελληνική σημαία μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ (vid)

Απίστευτη πρόκληση από Κοσοβάρους οπαδούς της Τζιλιάνι! Λίγο μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ μέσα στο Κόσοβο επί της Τζιλιάνι, οργισμένοι οπαδοί των γηπεδούχων έκαψαν ελληνική σημαία σε κεντρική πλατεία της Πρίστινα!

Ο ΑΠΟΕΛ απέκλεισε την Τζιλιάνι και για… αντίποινα οι οπαδοί της ομάδας από το Κόσοβο έκαψαν την ελληνική σημαία στην κεντρική πλατεία της Πρίστινα.

Πριν προκύψει διπλωματικό επεισόδιο το περιστατικό έσπευσε να καταδικάσει η Υπουργός Εξωτερικών του Κοσόβου Μελίζα Χαραντινάι: «Είναι μία πράξη ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη από μερίδα οπαδών. Στο πιο δημοφιλές σπορ στον κόσμο και γενικά στον αθλητισμό δεν υπάρχει θέση για πράξεις όπως αυτή», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα, όπως και η Κύπρος (συνολικά 5 από τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) είναι δύο χώρες που δεν έχουν αναγνωρίσει επίσημα το Κόσοβο, κάτι που δεν του επιτρέπει να γίνει μέλος των Ηνωμένων Εθνών, παρότι από το 2016 έχει λάβει την επίσημη αναγνώριση από UEFA και FIFA.

Δείτε εδώ το ντροπιαστικό βίντεο:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοσοβάροι καίνε την Ελληνική σημαία μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.