ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερντογάν: Έκαψαν τη φωτογραφία του στη Θεσσαλονίκη. Τι αναφέρει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών (vid)

Το ελληνικό ΥΠΕΞ καταδίκασε την ενέργεια δύο Κούρδων να κάψουν μία αφίσα με το πρόσωπο του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν έξω από το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, δύο Κούρδοι έκαψαν μία αφίσα με το πρόσωπο του Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να...
Ερντογάν: Έκαψαν τη φωτογραφία του στη Θεσσαλονίκη. Τι αναφέρει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών (vid)

Το ελληνικό ΥΠΕΞ καταδίκασε την ενέργεια δύο Κούρδων να κάψουν μία αφίσα με το πρόσωπο του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν έξω από το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, δύο Κούρδοι έκαψαν μία αφίσα με το πρόσωπο του Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να πάρει άμεσα θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο άντρες προσήχθησαν με εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη πρόκληση Τουρκίας: «Υπεύθυνη για όλα η Ελλάδα-Δεν έχουν υφαλοκρηπίδα τα νησιά της»

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το ΥΠΕΞ:

Αναφορικά με τα σημερινά γεγονότα έμπροσθεν του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, το Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει πλήρως κάθε ενέργεια που δεν συνάδει με το πνεύμα ειρηνικής διαμαρτυρίας.

Σημειώνεται ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ενώ οι ελληνικές αρχές έχουν ήδη προβεί στις ενδεδειγμένες ενέργειες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: Έκαψαν τη φωτογραφία του στη Θεσσαλονίκη. Τι αναφέρει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.