ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

FIFA 21: Οι δέκα παίκτες με το υψηλότερο rating (pic)

Λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει το FIFA 21, η ΕΑ αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα, τους παίκτες με τα κορυφαία συνολικά στατιστικά. Φυσικά στην πρώτη θέση βρίσκεται με 93 ο Λιονέλ Μέσι, ενώ τον ακολουθεί για ακόμα ένα χρόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 92. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικό ! Ρομπότ γράφει κείμενο. Προσπαθεί να μας πείσει ότι...
FIFA 21: Οι δέκα παίκτες με το υψηλότερο rating (pic)

Λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει το FIFA 21, η ΕΑ αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα, τους παίκτες με τα κορυφαία συνολικά στατιστικά.

Φυσικά στην πρώτη θέση βρίσκεται με 93 ο Λιονέλ Μέσι, ενώ τον ακολουθεί για ακόμα ένα χρόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 92.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικό ! Ρομπότ γράφει κείμενο. Προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν έχει εχθρικές διαθέσεις

Από κει και πέρα, στο 91 συναντάμε τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Γιαν Όμπλακ, ενώ από 90 έχουν οι τρεις της Λίβερπουλ, Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, Σαντιό Μανέ και Μοχάμεντ Σαλάχ, όπως και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Μένει να δούμε τις βελτιώσεις που θα φέρει το FIFA 2021 και αν οι gamers έχουν θετική άποψη για το νέο αυτό παιχνίδι, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου.

 

View this post on Instagram

 

@easportsfifa have revealed the Top 10 players on FIFA21! 🤩🎮

A post shared by Sky Sports (@skysports) on

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «FIFA 21: Οι δέκα παίκτες με το υψηλότερο rating (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.