ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Οruc Reis: Πάει δίπλα στο Καστελόριζο όπου Κυριακή θα είναι η ΠτΔ

Οruc Reis: Σύμφωνα με την πορεία που καταγράφει το τουρκικό ερευνητικό, φαίνεται πως πηγαίνει στο λιμάνι του Ντερμέ, δίπλα σχεδόν από το Καστελόριζο. Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή στο Καστελόριζο θα βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ίσως πρόκειται για ένα ακόμα σχέδιο προβοκάτσιας από την Τουρκία; 💢 #Oruc_Reis is moving with its flotilla...
Οruc Reis: Πάει δίπλα στο Καστελόριζο όπου Κυριακή θα είναι η ΠτΔ

Οruc Reis: Σύμφωνα με την πορεία που καταγράφει το τουρκικό ερευνητικό, φαίνεται πως πηγαίνει στο λιμάνι του Ντερμέ, δίπλα σχεδόν από το Καστελόριζο.

Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή στο Καστελόριζο θα βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ίσως πρόκειται για ένα ακόμα σχέδιο προβοκάτσιας από την Τουρκία;

Η ενίσχυση της Εθνικής Άμυνας που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός

Το θέμα αποχώρησης του Oruc Reis έθεσε η ελληνική πλευρά και στο ΝΑΤΟ

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Απίθανες προσφορές από τη Huawei

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οruc Reis: Πάει δίπλα στο Καστελόριζο όπου Κυριακή θα είναι η ΠτΔ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.