ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Ιανός»: «Βούλιαξε» η Λαμία, πλημμύρισε το αεροδρόμιο – «Έπνιξε» ακόμη και τα αεροπλάνα!

Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε στην Λαμία η κακοκαιρία Ιανός που έπεσε μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη Νότια πλευρά της πόλης.
Κακοκαιρία «Ιανός»: «Βούλιαξε» η Λαμία, πλημμύρισε το αεροδρόμιο – «Έπνιξε» ακόμη και τα αεροπλάνα!

Ιανός: Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση που έπεσε μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη Νότια πλευρά της Λαμίας και προς το Κόμμα.

Λαμία: Το νερό από τον Σπερχειο «κάθισε» μέσα στο αεροδρόμιο “πνίγοντας” ακόμη και τα αεροπλάνα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στο ύψος του αεροδρομίου και προς Κόμμα μιας και τα νερά σε κάποια σημεία έχουν ξεπεράσει τα δύο μέτρα και η στάθμη ανέβαινει. Ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακαντζάς βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες όπως και ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος με τον αντιδήμαρχο Κώστα Μουστάκα.

Δείτε νέα πλάνα και τι δήλωσε ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Ζητήματα από την έντονη βραδινή βροχόπτωση, με το πρώτο φως της ημέρας, εντοπίζονται και στο Κομμα όπου το νερό έχει φτάσει ως το νεκροταφείο αλλά και σε Κρίκελλο, Δαμάστα, Μοσχοχώρι, Γοργοπόταμο.

Λαμία: Διακοπές κυκλοφορίας

Διακοπή της κίνησης των οχημάτων σε δύο σημεία αποφάσισε νωρίς το πρωί η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε απαγορεύεται η κυκλοφορία στην 6η χιλιομετρική θέση της ΠΕΟ Λαμίας Αθηνών στο ύψος του Κόμματος και στην επαρχιακή οδό Λαμίας Γοργοποτάμου από το 3ο ως το 5ο χιλιόμετρο στο ύψος του Φρατζόμυλου.

Επίσης απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων στον παράδρομο της Ανθήλης αφού στο οδόστρωμα υπάρχει πολύ νερό.

Στο μεταξύ ένας μεγάλος βράχος βρίσκεται μέσα στον δρόμο στις στροφές του Μπράλου λίγο μετά το πρατήριο του Χαλβαντζή.

Σε ό,τι αφορά στον δρόμο Λαμίας Καρπενησίου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 20ο χλμ αφού υπάρχει πρόβλημα στην γέφυρα στο Παλιούρι.

Πηγή lamianow.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία «Ιανός»: «Βούλιαξε» η Λαμία, πλημμύρισε το αεροδρόμιο – «Έπνιξε» ακόμη και τα αεροπλάνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.