ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε πένθος ο Τσάβι Ρόκα

Ένας από τους λόγους που ο Παναθηναϊκός ήταν στάσιμος μεταγραφικά τις τελευταίες μέρες ήταν η απουσία του Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής βρισκόταν στη Βαρελώνη για προσωπικό πρόβλημα. Αυτό αφορούσε τον πατέρα του, ο οποίος τελικά έφυγε από τη ζωή. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αυτό το χρονικό διάστημα. Τελικά έχασε τη...
Παναθηναϊκός: Σε πένθος ο Τσάβι Ρόκα

Ένας από τους λόγους που ο Παναθηναϊκός ήταν στάσιμος μεταγραφικά τις τελευταίες μέρες ήταν η απουσία του Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής βρισκόταν στη Βαρελώνη για προσωπικό πρόβλημα. Αυτό αφορούσε τον πατέρα του, ο οποίος τελικά έφυγε από τη ζωή.

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αυτό το χρονικό διάστημα. Τελικά έχασε τη μάχη και ο Τσάβι Ρόκα βυθίστηκε σε πένθος. Αυτός ήταν ο λόγος που απουσίαζε από το παιχνίδι της πρεμιέρας, όταν ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να επιστρέψει ο Ρόκα στην Αθήνα και να γίνουν και οι τελευταίες κινήσεις στο «τριφύλλι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

📷 Photostory: Friendly game full time! #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Σε πένθος ο Τσάβι Ρόκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.