ΚΟΣΜΟΣ

Ρουμανία: Πέθανε από κορονοϊό και επανεξελέγη δήμαρχος!

Οι ψηφοφόροι του τον αγαπούσαν πάρα πολύ για να μην τον εκλέξουν ξανά: αν και πέθανε πριν 11 ημέρες από Covid-19, ο απερχόμενος δήμαρχος ενός μικρού χωριού στη νότια Ρουμανία επανεξελέγη στις περιφερειακές εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή (27/9). Ο Ίον Αλιμάν, o οποίος πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 57 ετών, συγκέντρωσε 1.057 ψήφους...
Ρουμανία: Πέθανε από κορονοϊό και επανεξελέγη δήμαρχος!

Οι ψηφοφόροι του τον αγαπούσαν πάρα πολύ για να μην τον εκλέξουν ξανά: αν και πέθανε πριν 11 ημέρες από Covid-19, ο απερχόμενος δήμαρχος ενός μικρού χωριού στη νότια Ρουμανία επανεξελέγη στις περιφερειακές εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή (27/9).

Ο Ίον Αλιμάν, o οποίος πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 57 ετών, συγκέντρωσε 1.057 ψήφους σε σύνολο περίπου 1.600.

Συνεπώς επανεξελέγη δήμαρχος του Ντεβεσέλου, όπως μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, οι συγχωριανοί του συγκεντρώθηκαν στον τάφο του για να γιορτάσουν τη νίκη του.

«Πήγαμε να τον συγχαρούμε», έγραψε στο Facebook μία κάτοικος του Ντεβεσέλου, κάτω από μία φωτογραφία που δείχνει δεκάδες ανθρώπους να κρατούν κεριά στο τοπικό νεκροταφείο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρουμανία: Πέθανε από κορονοϊό και επανεξελέγη δήμαρχος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.