Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Απόλλων Δοκιμίου – Λαυράνος: Δεν πληρώνεται κανείς!

Τον  ξέρουν και οι πέτρες. Είναι ο δικός τους άνθρωπος. Ο Θοδωρής Λαυράνος, δεν είναι μόνον  ο προπονητής του Απόλλωνα Δοκιμίου που συμμετέχει στην Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, αλλά εκείνος που πάνω του στηρίζεται το υπέροχο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του συλλόγου. Το ότι μέσα σε μια 8ετία έχει αναλάβει πέντε φορές την τεχνική καθοδήγηση του Απόλλωνα, αποδεικνύει...
Απόλλων Δοκιμίου – Λαυράνος: Δεν πληρώνεται κανείς!

Τον  ξέρουν και οι πέτρες. Είναι ο δικός τους άνθρωπος. Ο Θοδωρής Λαυράνος, δεν είναι μόνον  ο προπονητής του Απόλλωνα Δοκιμίου που συμμετέχει στην Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, αλλά εκείνος που πάνω του στηρίζεται το υπέροχο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του συλλόγου.

Το ότι μέσα σε μια 8ετία έχει αναλάβει πέντε φορές την τεχνική καθοδήγηση του Απόλλωνα, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Πολλά ντόπια παιδιά έχουν περάσει από τα χέρια του, ποδοσφαιριστές που υπο άλλες συνθήκες ίσως σήμερα όχι μόνον να μην ασχολούνταν με το υπέροχο αυτό άθλημα της μπάλας, αλλά και να είχαν χαθεί στις καφετέριες!

Η πολύχρονη εμπειρία του, ως ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού  πρωτίστως, αλλά και άλλων ομάδων όπως του Μεσολογγίου, Τηλικράτη κ.α. του δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο αυτό  που έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως να μεταφέρει ποδοσφαιρικές γνώσεις  στους ποδοσφαιριστές του.  Ο ίδιος σε σχετική ερώτηση που του έγινε είπε: «Παρά τα  όποια προβλήματα υπάρχουν λόγω της πανδημίας, έχουμε καταφέρει με την αγάπη και τη θέληση όλων όσοι και με κάθε τρόπο ασχολούμαστε με τον Απόλλωνα, να διατηρήσουμε πολύ ψηλά το φρόνημα κυρίως των παικτών μας και να μείνουν στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Παπαδόπουλος: «Το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη μπίζνα»

Κύρια αιτία είναι το καλό οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα ενδότερα του συλλόγου, αλλά και λόγω ης μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει η διοίκηση, έχοντας ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Η ομάδα αποτελείται κυρίως από παιδιά της περιοχής μας, που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να έχει μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Δεν αμείβεται κανείς  και όλοι το κάνουν από χόμπι. Διαθέτουμε ένα  υπέροχο γήπεδο με φυσικό χόρτο κι ένα δεύτερο βοηθητικό.

Έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση του Παναιτωλικού σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη και στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, με παίκτες που θέλουν να έρθουν και να παίξουν μπάλα.  Εκείνο που θέλω τόσο εγώ αλλά είναι και στόχος της διοίκησης είναι μια καλή πορεία και η λήξη του πρωταθλήματος να μας βρει μέσα στην πρώτη 5άδα.  Πάντως είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα πιάσει τους στόχους της».

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα και με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής ο Απόλλων Δοκιμίου βρίσκεται στην 9η θέση με 4 πόντους έχοντας μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα και τα αποτελέσματα να είναι τα εξής: 1η αγων: Απόλλων Δοκιμίου – Αναγέννηση Στάνου 1-3, 2η αγων,: Ομηρος Νεοχωρίου – Απόλλων Δοκιμίου 1-1, 3η αγων.: Απόλλων Δοκιμίου – Αστέρας Μεσολογγίου  3-2. Ενώ και στο κύπελλο μετά τη νίκη 5-0 επί της Πυραμίδος Σαρδινίων, έχει περάσει στη Β’ φάση και όλοι περιμένουν την επόμενη κλήρωση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Δοκιμίου – Λαυράνος: Δεν πληρώνεται κανείς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.