NBA

Μαϊάμι Χιτ: Πολύ δύσκολα ο Ντράγκιτς στο Game 6

Ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Γκόραν Ντράγκιτς θα πρέπει να περάσουν όπως φαίνεται οι Μαϊάμι Χιτ στους τελικούς του NBA. Συγκεκριμένα, ο Σλοβένος φαίνεται ότι δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στην πρώτη αναμέτρηση, που δεν θα τον αφήσει να βοηθήσει μέσα στο παρκέ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λέικερς: Παίζει στο Game 6 ο Άντονι...
Μαϊάμι Χιτ: Πολύ δύσκολα ο Ντράγκιτς στο Game 6

Ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Γκόραν Ντράγκιτς θα πρέπει να περάσουν όπως φαίνεται οι Μαϊάμι Χιτ στους τελικούς του NBA.

Συγκεκριμένα, ο Σλοβένος φαίνεται ότι δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στην πρώτη αναμέτρηση, που δεν θα τον αφήσει να βοηθήσει μέσα στο παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λέικερς: Παίζει στο Game 6 ο Άντονι Ντέιβις (vid)

Έτσι, οι Χιτ θα πρέπει να ξεπεράσουν για ακόμα μία φορά τον εαυτό τους, προκειμένου να στείλουν τους τελικούς σε 7ο παιχνίδι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαϊάμι Χιτ: Πολύ δύσκολα ο Ντράγκιτς στο Game 6», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.