ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σεισμός ταρακούνησε τη συμπρωτεύουσα

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 6:57 τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Ο σεισμός, που ταρακούνησε τη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε βορειοδυτικά της Ασπροβάλτας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και έγινε αισθητός μέχρι τη συμπρωτεύουσα. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ασπροβάλτας, ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 10 χλμ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Θεσσαλονίκη: Σεισμός ταρακούνησε τη συμπρωτεύουσα

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 6:57 τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Ο σεισμός, που ταρακούνησε τη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε βορειοδυτικά της Ασπροβάλτας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και έγινε αισθητός μέχρι τη συμπρωτεύουσα.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ασπροβάλτας, ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 10 χλμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκης Χρυσής Αυγής: Στην τελική ευθεία για τις ποινές – Σήμερα η απόφαση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Σεισμός ταρακούνησε τη συμπρωτεύουσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.