CHAMPIONS LEAGUE

UEFA: Εξετάζει Champions League με 36 ομάδες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής «Telegraph»...
UEFA: Εξετάζει Champions League με 36 ομάδες!

Δεν αποκλείεται τα επόμενα χρόνια να δούμε ένα Champions League διαφορετικό απ’ αυτό που έχουμε συνηθίσει, μετά τη δημοσιοποίηση των σκέψεων της UEFA!

Η αγγλική «Telegraph» αποκαλύπτει το σενάριο που εξετάζει η UEFA, αναφορικά με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τη συνέχεια της.

Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι αποκαλύπτουν πως η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εξετάζει μία διοργάνωση με περισσότερες ομάδες. Να δώσει τη δυνατότητα σε 36 ομάδες να συμμετέχουν στο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τσάμπιονς Λιγκ: Στην Γαλλία ορίστηκε να σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος

Όπως υπάρχει και το σενάριο να αυξήσει και τις ομάδες στους ομίλους, αλλά και τους αγώνες…

Σύμφωνα με την «Telegraph» στο τραπέζι έχει πέσει ένα νέο φορμάτ της διοργάνωσης. Να συμμετέχουν στο Champions League 36 ομάδες. Οι οποίες θα χωριστούν σε 6 ομίλους, αποτελούμενοι από 6 ομάδες το κάθε γκρουπ! Εντελώς διαφορετικά δηλαδή απ’ ότι είναι τώρα που ο κάθε όμιλος έχει 4 ομάδες.

Φυσικά αν αυξηθούν οι ομάδες στους ομίλους, τότε γίνονται περισσότεροι και οι αγώνες. Από τα έξι ματς που έχουν τώρα στους ομίλους, θα γίνουν 10 τα παιχνίδια, σχεδόν τα διπλάσια!

Η σκέψη αυτή γίνεται από την UEFA προκειμένου να μπορέσει να δώσει σε περισσότερες ομάδες τη δυνατότητα να μπουν στο Champions League. Υπάρχουν και ομάδες στην Ευρώπη οι οποίες πιέζουν την Ομοσπονδία να προχωρήσει σε ένα τέτοιο πρότζεκτ.

Πάντως, να σημειωθεί πως δεν έχει αποφασιστεί κάτι και όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο. Όπως και να τονίσουμε πως η σκέψη αυτή αν υλοποιηθεί θα εφαρμοστεί τη σεζόν 2024-25…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «UEFA: Εξετάζει Champions League με 36 ομάδες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.