ΑΡΗΣ

Άρης: «Αποτρόπαιος ο βανδαλισμός του Μνημείου Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης καταδικάζει τον βανδαλισμό που υπέστη την περασμένη Παρασκεή το Μνημείο Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη.
Άρης: «Αποτρόπαιος ο βανδαλισμός του Μνημείου Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης καταδικάζει τον βανδαλισμό που υπέστη από αγνώστους την περασμένη Παρασκευή το Μνημείο Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τον βανδαλισμό του Μνημείου Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, από αγνώστους.

Η βεβήλωση του Μνημείου του Ολοκαυτώματος αποτελεί απαράδεκτη ενέργεια που προσβάλλει τη μνήμη των θεσσαλονικέων και όσων έπεσαν θύματα του ναζισμού. Θίγει επίσης τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας.

Τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από την ελληνική πολιτεία και κοινωνία. Αποτελεί καθήκον όλων μας να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τη μάχη για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: «Αποτρόπαιος ο βανδαλισμός του Μνημείου Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.