ΤΕΝΙΣ

Ostrava Open: Στα ημιτελικά με ανατροπή η «αλύγιστη» Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη με τεράστια ανατροπή απέναντι στην Ονς Zαμπέρ πήρε τη νίκη με 2-1 σετ (3-6, 6-3, 6-1) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Οστράβα της Τσεχίας. Η Τυνήσια προηγήθηκε με 1-0 σετ και 3-1 games στο δεύτερο, αλλά η Σάκκαρη έδειξε την προσωπικότητά της στο κορτ και έφτασε σε μία...
Ostrava Open: Στα ημιτελικά με ανατροπή η «αλύγιστη» Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη με τεράστια ανατροπή απέναντι στην Ονς Zαμπέρ πήρε τη νίκη με 2-1 σετ (3-6, 6-3, 6-1) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Οστράβα της Τσεχίας.

Η Τυνήσια προηγήθηκε με 1-0 σετ και 3-1 games στο δεύτερο, αλλά η Σάκκαρη έδειξε την προσωπικότητά της στο κορτ και έφτασε σε μία επική ανατροπή.

Αυτός θα είναι ο 9ος ημιτελικός στo tour για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο.23 στην παγκόσμια κατάταξη και ο 2ος ημιτελικός της στη φετινή σεζόν. Επίσης είναι ο 2ος γενικά στην καριέρα της σε indoor τουρνουά, μερικούς μήνες μετά τη συμμετοχή της στα ημιτελικά της Αγίας Πετρούπολης, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μετά το πολύ δυνατό ξεκίνημα της Ζαμπέρ που προηγήθηκε με 6-3, 3-1, η Σάκκαρη πάτησε το… γκάζι, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, πήρε εννιά συνεχόμενα games και γύρισε το ματς.

Το εντυπωσιακό αυτό σερί, έφερε τη Μαρία να προηγείται με 4-0 games στο 2ο σετ και τελικά, μετά από 1 ώρα και 39 λεπτά αγώνα, κατάφερε να ολοκληρώσει τη σπουδαία ανατροπή της, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στις «4» καλύτερες του Ostrava Open.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ostrava Open: Στα ημιτελικά με ανατροπή η «αλύγιστη» Σάκκαρη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.