EUROPA LEAGUE

Γρανάδα: Με απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ, αγωνία για Σολδάδο

Στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, στρέφουν το βλέμμα τους οι άνθρωποι της Γρανάδα. Με απουσίες αναμένεται να παραταχτεί η ισπανική ομάδα, κόντρα στον ΠΑΟΚ (29/10, 22:00), για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ειδικότερα, η Γρανάδα δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Λοθάνο,...
Γρανάδα: Με απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ, αγωνία για Σολδάδο

Στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, στρέφουν το βλέμμα τους οι άνθρωποι της Γρανάδα.

Με απουσίες αναμένεται να παραταχτεί η ισπανική ομάδα, κόντρα στον ΠΑΟΚ (29/10, 22:00), για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ειδικότερα, η Γρανάδα δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Λοθάνο, Κουίνι, Αζίζ, Βίκτορ Ντίαζ και Ντουάρτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: «Λευκό» ιατρικό δελτίο για Φερέιρα ενόψει Γρανάδα!

Εκτός αυτών, σύμφωνα με το «granadaenjuego» ο πολύπειρος επιθετικός Ρομπέρτο Σολδάδο δίνει τον δικό του…αγώνα, προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με τον Δικέφαλο, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και περιμένει τα νέα αποτελέσματα του τεστ covid 19.


Διαβάστε ακόμα:

Σνάουτσνερ: «Μπορεί το αποτέλεσμα στη Γρανάδα ο ΠΑΟΚ»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γρανάδα: Με απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ, αγωνία για Σολδάδο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.