ΙΤΑΛΙΑ

Κ. Ρονάλντο: «Το τεστ κορονοϊού είναι μία μ@@@@@α» (pic)

Εκτός εαυτού είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έπειτα και τα νέα αποτελέσματα του τεστ κορονοϊου που τον έδειξαν και πάλι θετικό. Ξέσπασε στα social media.  Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους επιμένει πως νιώθει καλά στην υγεία του, παρά το νέο θετικό τεστ Covid 19. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Ρονάλντο: Παραμένει θετικός στον κορονοϊο! «Νιώθω καλά και...
Κ. Ρονάλντο: «Το τεστ κορονοϊού είναι μία μ@@@@@α» (pic)

Εκτός εαυτού είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έπειτα και τα νέα αποτελέσματα του τεστ κορονοϊου που τον έδειξαν και πάλι θετικό. Ξέσπασε στα social media. 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους επιμένει πως νιώθει καλά στην υγεία του, παρά το νέο θετικό τεστ Covid 19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Ρονάλντο: Παραμένει θετικός στον κορονοϊο!

«Νιώθω καλά και υγιής», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του, ενώ επανήλθε λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το τεστ κορονοϊού είναι μία μ@@@@@α», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την δυσαρέσκειά του.

Δείτε την σχετική του ανάρτηση: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Felling good and healthy! 🤷🏽‍♂️😉 Forza Juve! 💪🏽 #finoallafine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κ. Ρονάλντο: «Το τεστ κορονοϊού είναι μία μ@@@@@α» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.