SPORTIME BET

Στοίχημα Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ 20/2 Μανωλίδης: Βάση η Αϊντραχτ, αξία σε ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακό και Αγιαξ

Προγνωστικά και προβλέψεις στοιχήματος για τα παιχνίδια της Πέμπτης (20/2/2020). Οι αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ είναι σε πρώτο πλάνο φυσικά.
Στοίχημα Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ 20/2 Μανωλίδης: Βάση η Αϊντραχτ, αξία σε ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακό και Αγιαξ

Προγνωστικά και προβλέψεις στοιχήματος για τα παιχνίδια της Πέμπτης (20/2/2020). Οι αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ είναι σε πρώτο πλάνο φυσικά.

Απολογισμός

Από τη στιγμή που βασική μας ήταν τα πολλά γκολ στο παιχνίδι της Αταλάντα κόντρα στη Βαλένθια, κάπου ήταν αναμενόμενο να γράψουμε ισχυρό κέρδος. Λίγο πάνω από τις 35 μονάδες κερδίσαμε, κάτι που σημαίνει πως οι απώλειες περιορίστηκαν ακόμα περισσότερο. Η Αταλάντα κέρδισε 4-1 τη Βαλένθια και επιβεβαίωσε τρεις από τις έξι επιλογές μας. Στον τρόπο με τον οποίο είχαμε ποντάρει ήταν πολύ σημαντικό, το γεγονός πως έστω και στο τέλος βρήκε γκολ η Βαλένθια. Πέρασε κι αυτή με το συνδυαστικό 1+Over 2,5 της ΑΕΚ. Τότεναμ και Σιτι δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Ήταν όμως μια καλή μέρα. Αποτέλεσμα αυτής ήταν πως μέσα σε δέκα μέρες, το -270 της κάβας, έχει φτάσει στο -45 χοντρικά. Μεγάλη και εξαιρετικά γρήγορη η κάλυχη της χασούρας που κάναμε. Αυτό σημαίνει πως με ένα καλό αποτέλεσμα απόψε, ίσως να γυρίσει και σε κέρδη. Αυτός είναι ο σκοπός εξάλλου.

Δείτα τον εμφατικό τρόπο με τον οποίο η Αταλάντα επικράτησε 4-1 της Βαλένθια.


 

Στοίχημα Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ 20/2 Μανωλίδης:

Διόλου εύκολη δεν είναι η εξαγωγή συμπερασμάτων στις αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ απόψε. Με εξαίρεση ίσως μία αναμέτρηση. Αυτή δεν είναι άλλη από το παιχνίδι της Αϊντραχτ κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ. Η Ρεντ Μπουλ έχει χάσει μπόλικη από τη δυναμική της, όπως γίνεται κατανοητό, από τις αποχωρήσεις των Χάαλαντ και Μιναμίνο. Ακόμα και στο πρώτο παιχνίδι, εντός Αυστρίας φάνηκε. Σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι η απουσία αυτών των παικτών θα βγάλει μάτι. Τουλάχιστον αυτή είναι η εκτίμησή μας.

Η Αϊντραχτ, η οποία πέρυσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά μην ξεχνάμε, έπαιξε την Παρασκευή κόντρα στη Ντόρτμουντ. Έκανε όλο κι όλο ένα σουτ. Κοινώς ήταν τραγική, σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της φέτος. Ειπώθηκαν πολλά μέσα σε αυτές τις μέρες, που άπαντες στο στρατόπεδο των «αετών» αναμένουν μια αντίδραση, μια απάντηση. Ο άσος πληρώνει 2,50 στη Novibet . Παίζεται.

Εξαιρετική φέτος η Χετάφε, μέχρι και θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου διεκδικεί, αλλά από αυτό μέχρι να θεωρείται φαβορί σε ματς κόντρα στον Αγιαξ πάει πολύ. Και ξεκάθαρο φαβορί μάλιστα. Δεν είναι εύκολη η επίσκεψη του Αίαντα στη Μαδρίτη, ωστόσο δεν περιμέναμε η διπλή ευκαιρία στο Χ2 να πληρώνει 1,73 (Novibet ). Σε καμία περίπτωση. Μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Λανθασμένα δοσμένο το σετ αποδόσεων και στην αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Βασιλεία. Νέος κόουτς (ο Ουζουνίδης) στους «γαλαζοκίτρινους», νέος αέρας και εκκίνηση με νίκη στο ματς με τον Απόλλωνα. Αντιθέτως οι Ελβετοί προέρχονται ήττα –σοκ και μπόλικη εσωστρέφεια. Δεν αποκλείεται αρνητικό αποτέλεσμα στην Κύπρο να φέρει εξελίξεις και στον πάγκο. Ο άσος σε DNB πληρώνει 1,84 στο pamestoixima.gr.

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη, είναι αρκετά πιθανό η ομάδα του Μαρτίνς να μη φύγει ηττημένη από το γήπεδο. Δύσκολο όμως να μη δεχθεί γκολ. Ακόμα δυσκολότερο να μη βάλει, σε αυτή την άμυνα των Λονδρέζων. Το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ (Δ) + Goal πληρώνει 2,14.

Νέες επιλογές

ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ         1          2,50     30 μονάδες
ΧΕΤΑΦΕ – ΑΓΙΑΞ        Χ2       1,73     25 μονάδες
ΑΠΟΕΛ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ   1
DNB 1,84     20 μονάδες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ  1Χ +
GOAL 2,14      15 μονάδες

Προηγούμενες επιλογές

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ     OVER 2,5 + GOAL      1,96     25 μονάδες    +24
ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ     1Χ +
GOAL     1,80     15 μονάδες    +12
ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ     1Χ +
OVER 2,5           1,95     15 μονάδες    +14,25
ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΕΙΨΙΑ 1Χ +
UNDER 2,5        3,20     15 μονάδες    -15
ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ         1 +
OVER 2,5 2,00     20 μονάδες    +20
ΜΑΝ. ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ    1 +
GOAL       2,25     15 μονάδες    -15

 ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 90 μονάδες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 105 μονάδες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 140,25
ΚΕΡΔΟΣ / ΖΗΜΙΑ:
 +35,25
ΚΑΒΑ:
 -47,55

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στοίχημα Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ 20/2 Μανωλίδης: Βάση η Αϊντραχτ, αξία σε ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακό και Αγιαξ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…