ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Μπαρτζώκας: «Ο τραυματισμός του Χάρισον είναι πισωγύρισμα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day του Ολυμπιακού μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας: «Παίξαμε δύο φιλικά παιχνίδια στο Βερολίνο λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, έχουμε μία γνώση για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε. Είναι μία...
Μπαρτζώκας: «Ο τραυματισμός του Χάρισον είναι πισωγύρισμα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day του Ολυμπιακού μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας: «Παίξαμε δύο φιλικά παιχνίδια στο Βερολίνο λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, έχουμε μία γνώση για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.

Είναι μία ομάδα που παίζει στο ίδιο ψηλό τέμπο για 40 λεπτά και προσπαθεί να επιβάλει έναν γρήγορο ρυθμό με σκορ από παντού και κυρίως από μακριά. Παίζει με έναν τρόπο που δεν έχεις συνηθίσει να κάνεις και δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα όπως η ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας.

Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχουν παίκτες που έχουν περιθώρια να βελτιωθούν μέσα στη σεζόν, αυτό θα συμπαρασύρει και την ομαδική λειτουργία. Ο τραυματισμός του Χάρισον είναι πισωγύρισμα. Οι μικροί όχι μόνο δεν είναι πρόβλημα αλλά δίνουν μεγάλη ένταση στην προπόνηση, έχουμε κάνει καλές προπονήσεις και πραγματικά θεωρώ ότι είμαστε σε μία διαδικασία βελτίωσης κάθε μέρα».

Από την πλευρά του ο Τσαρλς Τζένκινς τόνισε:

«H Άλμπα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Σκληρή ομάδα με παίκτες που παίζουν μαζί χρόνια. Η βαθμολογική της θέση δεν ανταποκρίνεται στην αξία της. Το σημαντικό είναι να παίξουμε τόσο καλά στην άμυνα, όπως κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι για να πάρουμε την νίκη.

Η άμυνα θα είναι το κλειδί στην συνέχεια της σεζόν. Για μένα που σκέφτομαι αμυντικά το κάνει πιο εύκολο, γιατί ο Σλούκας είναι εξαιρετικός πασέρ, μπορεί να βοηθήσει στην επίθεση, πολύ καλός στο transition. Είναι αυτός που βοηθά να τρέχει η ομάδα.

Δεν νομίζω ότι θα έχω μεγαλύτερο ρόλο με τον τραυματισμό του Χάρισον. Ο ρόλος μου είναι να παίζω καλή άμυνα και να δημιουργώ κενά στην επίθεση. Η απουσία του Χάρισον είναι ευκαιρία για τον Παπανικόλαου που ανεβαίνει στα τελευταία ματς, αλλά και για τον Λαρεντζάκη να δείξει ότι αξίζει μία θέση στη 12αδα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

📸🏀 Media Day: Olympiacos BC Vs Alba B. (12/11, 21.00) #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτζώκας: «Ο τραυματισμός του Χάρισον είναι πισωγύρισμα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ