ΝΑΓΚΟΡΝΟ - ΚΑΡΑΜΠΑΧ

Αρμενία: «Αποτράπηκε απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού»

Απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού στην Αρμενία Νικόλ Πασινιάν, αποτράπηκε από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας
Αρμενία: «Αποτράπηκε απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού»

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι υπηρεσίες ασφαλείας στην Αρμενία, αποτράπηκε απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού της χώρας, Νικόλ Πασινιάν.

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Αρμενία και χαρακτηριστική είναι η είδηση σύμφωνα με την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας, που ενημέρωσε πως υπήρξε απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού της χώρας, Νικόλ Πασινιάν, η οποία απετράπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναγκόρνο Καραμπάχ: Αρμένιοι βάζουν φωτιά στα σπίτια τους!

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSS) ο ύποπτος είναι ένας κάτοικος της επαρχίας Σιούνικ «ο οποίος έχει αντικυβερνητικές απόψεις και διαφωνεί με την εξωτερική και την εσωτερική πολιτική του πρωθυπουργού». Δόθηκαν στη δημοσιότητα μόνο τα αρχικά του, Α.Μ.

Ο άνδρας αυτός είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα όπλων, πυρομαχικών και εκρηκτικών. Φέρεται ότι κατέληξε σε μια συμφωνία με τους ηγέτες κομμάτων της Αρμενίας και του Αρτσάχ (σ.σ. όπως αποκαλούν οι Αρμένιοι το Ναγκόρνο Καραμπάχ) και με υποστηρικτές τους για να καταλάβουν την εξουσία και να σκοτώσουν τον Πασινιάν.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της NSS, ηγέτες κομμάτων, πολιτικοί με αντικυβερνητικές απόψεις και οι υποστηρικτές τους καθώς και πρώην υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι σχεδίαζαν «μια απόπειρα εναντίον ενός πολιτικού και τον σφετερισμό της εξουσίας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρμενία: «Αποτράπηκε απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.