NBA

ΝΒΑ: Στους Μπακς με Αντετοκούνμπο Μπογκντάνοβιτς και Χόλιντεϊ!

Οι Μπακς παίζουν τα… ρέστα τους για να φέρουν τον τίτλο του NBA στο Μιλγουόκι! Αφού συμφώνησαν για την απόκτηση του Τζρου Χόλιντεϊ απέκτησαν με ανταλλαγή τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (28 χρονών, 1.98 μέτρα) από τους Κινγκς! Όπως προκύπτει από τον έμπειρο ρεπόρτερ, Έντριαν Βοναρόσκι, τα «Ελάφια» θα πάρουν μέσω sign and trade τον Μπογκντάνοβιτς μαζί...
ΝΒΑ: Στους Μπακς με Αντετοκούνμπο Μπογκντάνοβιτς και Χόλιντεϊ!

Οι Μπακς παίζουν τα… ρέστα τους για να φέρουν τον τίτλο του NBA στο Μιλγουόκι! Αφού συμφώνησαν για την απόκτηση του Τζρου Χόλιντεϊ απέκτησαν με ανταλλαγή τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (28 χρονών, 1.98 μέτρα) από τους Κινγκς!

Όπως προκύπτει από τον έμπειρο ρεπόρτερ, Έντριαν Βοναρόσκι, τα «Ελάφια» θα πάρουν μέσω sign and trade τον Μπογκντάνοβιτς μαζί με τον Τζάστιν Τζέιμς, στέλνοντας στο Σακραμέντο τους Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Έρσαν Ιλιασόβα και Ντι Τζέι Γουίλσον.

Με την προσθήκη του Σέρβου, οι Μπακς προσθέτουν στη μηχανή τους έναν γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει το δικό του σουτ, αλλά και να απειλήσει από την περιφέρεια, στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στοιχείο, που τόσο έλειψε από το σύνολο του Μπούντενχόλζερ στα περσινά πλέι οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντετοκούνμπο: «Αν οι Μπακς πάρουν την σωστή απόφαση, θα μείνω για πολλά χρόνια»

Την σεζόν, που ολοκληρώθηκε ο Μπογκντάνοβιτς είχε 15.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο με 37.2% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Από την πλευρά του, ο Χόλιντεϊ είχε 19.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 6.7 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 35.7% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΒΑ: Στους Μπακς με Αντετοκούνμπο Μπογκντάνοβιτς και Χόλιντεϊ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.