EUROLEAGUE

Euroleague: Διευκρινιστική δήλωση για τους αγώνες εκτός Ελλάδας

Μίλησε ο επιχειρησιακός διευθυντής της Euroleague...
Euroleague: Διευκρινιστική δήλωση για τους αγώνες εκτός Ελλάδας

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο επιχειρησιακός διευθυντής της Euroleague, Έντουαρντ Σκοτ, μετά την ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε η Euroleague με την ανακοίνωσή της για αγώνες εκτός Ελλάδας. Μετά από την επίθεση που υπήρξε στον διαιτητή Λουίτζι Λαμόνικα μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ:

«Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρανόησης ή παρεξήγησης, η επίσημη τοποθέτηση της EuroLeague Basketball δεν απευθύνεται στους Έλληνες φιλάθλους, τις ελληνικές ομάδες, τις ελληνικές αρχές ούτε στην Ελλάδα, γενικότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Euroleague για την επίθεση σε Λαμόνικα: «Αν γίνει ξανά, αγώνες εκτός Ελλάδας»!

Έχει να κάνει με την αποτροπή της μικρής μειοψηφίας που προχωράει σε εγκληματικές πράξεις αποτρέποντας χιλιάδες και εκατομμύρια Έλληνες φιλάθλους από το να απολαύσουν τους αγώνες σε περιβάλλον ασφάλειας και σεβασμού.

Αυτό περιλαμβάνει να βρίσκονται στο γήπεδο με φίλους, οικογένειες και παιδιά δίχως να κάνουν δεύτερες σκέψεις, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει το 2020.

Έχει να κάνει με την προστασία των παικτών, των προπονητών, των διαιτητών, των διοικήσεων και των δημοσιογράφων, επιτρέποντας του να συμμετέχουν σε έναν αγώνα χωρίς να νιώθουν ότι απειλούνται.

Όλοι όσοι εμπλέκονται με τα σπορ πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους ώστε ανάλογες συμπεριφορές να τιμωρούνται και να μην εμφανίζονται ξανά στον αθλητισμό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να το πετύχουμε μια για πάντα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euroleague: Διευκρινιστική δήλωση για τους αγώνες εκτός Ελλάδας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.