EUROCUP

Βίρτους Μπολόνια: Φέρνει τον Μπελινέλι στην Ευρώπη

Η Βίρτους Μπολόνια ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο «μπαμ» και να φέρει στην Ευρώπη τον Μάρκο Μπελινένι σύμφωνα με την Gazzetta dello sport. Μέχρι στιγμής οι προτάσεις από ομάδες του ΝΒΑ δεν έχουν πείσει τον Μπελινέλι, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει εκεί που ξεκίνησε στην Βίρτους Μπολόνια. Μετά από 13 σεζόν ο Ιταλός αφήνει το...
Βίρτους Μπολόνια: Φέρνει τον Μπελινέλι στην Ευρώπη

Η Βίρτους Μπολόνια ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο «μπαμ» και να φέρει στην Ευρώπη τον Μάρκο Μπελινένι σύμφωνα με την Gazzetta dello sport.

Μέχρι στιγμής οι προτάσεις από ομάδες του ΝΒΑ δεν έχουν πείσει τον Μπελινέλι, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει εκεί που ξεκίνησε στην Βίρτους Μπολόνια.

Μετά από 13 σεζόν ο Ιταλός αφήνει το ΝΒΑ για να ηγηθεί της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Μάλιστα μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για να οριστικοποιηθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Όλα δείχνουν πως ο Μπελινέλι θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Με την Βίρτους σε ηλικία 16 ετών έκανε το ντεμπούτο του και μετά από έναν τίτλο του ΝΒΑ με τους Σαν Αντόνιο Σπερς έρχεται στην Ιταλία για να οδηγήσει την Ιταλική ομάδα στην κορυφή.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίρτους Μπολόνια: Φέρνει τον Μπελινέλι στην Ευρώπη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ