ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΤΣΙΔΗ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Το VAR νίκησε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο…

Η Μαρία Καλτσίδη γράφει για το ντέρμπι της Τούμπας
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Το VAR νίκησε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο…

Πριν το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, το κλίμα ήταν τεταμένο και όλοι περίμεναν ότι κάτι θα… στραβώσει.

Ασυνήθιστη αστυνομική δύναμη και επιτήρηση ολόκληρης της Θεσσαλονίκης για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, ο οποίος συζητήθηκε πολύ πριν τη σέντρα…

Πολλή φασαρία για το τίποτα εν ολίγοις αφού στο γήπεδο όχι απλά δεν συνέβη το παραμικρό αλλά οι συνθήκες ήταν ιδανικές για τη διεξαγωγή ενός μεγάλου ματς. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε, το τελευταίο σφύριγμα του Τομπίας Στίλερ βρήκε τον κόσμο να χειροκροτά τις δύο ομάδες, οι ποδοσφαιριστές των οποίων έδωσαν τα χέρια εντός αγωνιστικού χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: PAOK TV: Απίθανα έσοδα από το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Το ποδόσφαιρο νίκησε, καθώς υπάρχει το VAR, δεν υπάρχουν διαμαρτυρίες και έτσι απονέμεται δικαιοσύνη. Μάλιστα, στο γκολ του ΠΑΟΚ, που ακυρώνεται βλέπουμε τον Γερμανό ρέφερι να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές των Θεσσαλονικέων τι έχει συμβεί και εκείνους να μην διαμαρτύρονται με συνέπεια να μην μεταφέρουν την ένταση και στις εξέδρες.

Έτσι, είναι το ποδόσφαιρο και έτσι πρέπει να λειτουργεί το VAR… Υπάρχουν και τα τρία αποτελέσματα και οι βαθμοί πρέπει να κρίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πιο έτοιμος από τον Δικέφαλο για ένα τέτοιο ματς και «έκλεψε» το τρίποντο.

Όχι γιατί ήταν πολύ ανώτερος εντός αγωνιστικού χώρου. Αλλά γιατί ήταν πιο επικίνδυνος στις 2-3 φορές, που βρέθηκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα αλλά «κούραζαν» την μπάλα γύρω από τα καρέ του Σα χωρίς να έχουν ουσία στην τελική τους ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αποθέωση για Μάκη Μανάβη στην Τούμπα (pics)

Έλειψε η δίψα, το πάθος και ο τσαμπουκάς, χαρακτηριστικά, που είναι απαραίτητα για ένα τέτοιο ματς και τα είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στα κρίσιμα σημεία.

Η διαφορά στην ποιότητα του «ασπρόμαυρου» ρόστερ σε σχέση με πέρσι είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και σε αυτό φυσικά δεν φέρει ευθύνη ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ωστόσο, και πάλι οι διαφορές ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό είναι ελάχιστες και τα επερχόμενα τέσσερα ματς των δύο αντιπάλων είναι ορθάνοιχτα για οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Αυτό φάνηκε και από τον τρόπο, που κρίθηκε το χθεσινό ματς, σε μία φάση, η οποία θύμισε το αυτογκόλ του Βούκοβιτς…

ΥΓ. Ο Τσιμίκας έκανε μία τρομερή εμφάνιση στην Τούμπα, δείγμα του πλούσιο ταλέντου του αλλά η δήλωσή του μετά το ματς απογοήτευσε. Όπως τόνισε ο συμπαίκτης του, Ανδρέας Μπουχαλάκης η δουλειά των παικτών δεν είναι να σχολιάζουν τα εξωαγωνιστικά…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Το VAR νίκησε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.