ΙΤΑΛΙΑ

Μίλαν: Η… ζωή χωρίς τον «Ίμπρα»

H Μίλαν συνεχίζει να πορεύεται χωρίς τον απόλυτο ηγέτη της, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και πλέον η απουσία του Κιάερ, της βάζει ακόμα πιο δύσκολα.
Μίλαν: Η… ζωή χωρίς τον «Ίμπρα»

H Μίλαν συνεχίζει να πορεύεται χωρίς τον απόλυτο ηγέτη της, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και πλέον η απουσία του Κιάερ, της βάζει ακόμα πιο δύσκολα.

Η Μίλαν αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (21:45), εκτός έδρας την Σαμπντόρια στα πλαίσια της δέκατης αγωνιστικής της Serie A.

Σ’ ένα ακόμη ματς ο Στέφανο Πιόλι δεν θα έχει στην διάθεση του τον απόλυτο πρωταγωνιστή της ομάδας, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Θα στερηθεί όμως και τον… ογκόλιθο της άμυνας, Σιμόν Κιάερ.

Ο «Ίμπρα» θα απουσιάσει για δεύτερο διάστημα από τις υποχρεώσεις των «Ροσονέρι», καθώς νωρίτερα μέσα στην σεζόν, είχε «χτυπηθεί» και από τον Κορονοϊό, πριν έρθει πριν λίγες μέρες και ο τραυματισμός.

Όμως το θέμα είναι πως τα πάει η Μίλαν χωρίς τον ηγέτη της…

Europa League ο εφιάλτης των προκριματικών

Οι «Ροσονέρι» με τον Σουηδό πέρασαν έναν γύρο στο Europa League, επικρατώντας εκτός έδρας της Σάμροκ Ρόβερς με 2-0 (23` Ιμπραΐμοβιτς). Το… εμπόδιο της Μπόντο Γκλιμτ αρχικά χωρίς αυτόν, δεν ήταν πολύ υψηλό στο Μιλάνο. Έτσι ο ιταλικός σύλλογος… ίδρωσε αλλά τα κατάφερε με σκορ 3-2.

Μέχρι που ήρθε η Ρίο Άβε στην Πορτογαλία, η οποία είχε αφήσει νωρίτερα έξω την Μπεσίκτας (που απέκλεισε ο ΠΑΟΚ). Εκεί έζησε τον απόλυτο… εφιάλτη. Το ματς πήγε στην παράταση και ύστερα στα πέναλτι, αφού ισοφάρισε με πέναλτι του Τσαλχάνογλου στην τελευταία φάση (120+2`).

Εκεί χρειάστηκαν 25 πέναλτι ώστε η Μίλαν να περάσει στους ομίλους του Europa League. Στο γκρουπ σε δύο πρόσφατα παιχνίδια δεν έπαιξε ο Ιμπραΐμοβιτς. Στην ισοπαλία στην έδρα της ισχυρής Λιλ (1-1) και στην εντός έδρας επικράτηση επί της Σέλτικ (4-2).

Ιταλία βατό το πρόγραμμα

Όσον αφορά το ιταλικό πρωτάθλημα ο πληρέστατος φορ δεν αγωνίστηκε σε τρεις αναμετρήσεις. Εκτός έδρας με την Κροτόνε (νίκη 2-0), ενώ εντός με τις Σπέτσια (3-0 επικράτηση) και Φιορεντίνα (2-0, νίκη).

Οπότε ο απολογισμός χωρίς τον «Ίμπρα» είναι τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, χωρίς όμως οι αντίπαλοι να είναι αυτοί που σε… τρομάζουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίλαν: Η… ζωή χωρίς τον «Ίμπρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.