ΙΤΑΛΙΑ

Μπαλοτέλι: Deal με Μόντσα για το restart της καριέρας του

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει λεπτομέρειες για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στον Μπαλοτέλι και τον σύλλογο της Serie B, με τον Ιταλό επιθετικό ν' αποφασίζει πως δεν είναι καιρός για να κάνει... τον δύσκολο και πρέπει να ξαναβάλει την καριέρα του στις ράγες.
Μπαλοτέλι: Deal με Μόντσα για το restart της καριέρας του

Ο Μάριο Μπαλοτέλι συμφώνησε με τη Μόντσα και κάνει το restart με… περίπου μισό εκατομμύριο για συμβόλαιο 6 μηνών, αφού έδωσε τα χέρια με Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι.

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει λεπτομέρειες για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στον Μπαλοτέλι και τον σύλλογο της Serie B, με τον Ιταλό επιθετικό ν’ αποφασίζει πως πρέπει να κάνει από κάπου επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Η συμφωνία έκλεισε στις 400.000 ευρώ για συμβόλαιο έξι μηνών μέχρι το καλοκαίρι, ενώ, θα υπάρχουν μπόνους συμμετοχών και πιθανής ανόδου της ομάδας στην Serie A για την επόμενη σεζόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαλοτέλι: Deal με Μόντσα για το restart της καριέρας του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.